Serengeti Wilds slot

Serengeti Wilds slot
Speel met actie Speel zonder actie

Serengeti Wilds slot

De Serengeti Wilds is een populaire video slot die je meeneemt door de natuurlijke wonderen van Afrika, eindeloze vlaktes met prairies en boslandschappen. En natuurlijk veel wilde dieren.

Tijdens de Safari kun je 3 Scatter-symbolen krijgen die de Free Spin bonus rondes activeren, en dan begint de jacht..

Op de Serengeti Wilds slotmachine kun je ook spelen met 'Cascading Wins' en een ongelimiteerde multiplier in het basisspel.

Waar wacht je op? Klik op Play en begin het avontuur nu!

Game info

De Serengeti Wilds slots draait op gamesoftware van Stakelogic in samenwerking met Hurricane. De RTP van deze gokkast is 96%.

Het spel heeft 5 rollen (reels) en 4 rijen (row). Deze rollen draaien niet, maar de symbolen vallen naar beneden op deze rollen. Winnende symbolen verdwijnen vervolgens van het spel scherm. De lege plekken worden dan vervolgens opgevuld met nieuwe symbolen. Ook loopt de multiplier teller met 1 op. En deze multiplier kan oneindig blijven oplopen.

Met de 'Gamble' feature kun je je inzet proberen te verdubbelen, door de kleur van de volgende kaart te voorspellen. Of te verviervoudigen, door het symbool van de volgende kaart te voorspellen.

De Wild symbol is een romantisch plaatje van de zonsondergang in de Serengeti woestijn. Wilds gelden voor alle andere symbolen, behalve de free spins Symbol.

De leeuw (koning van de prairie) is het meest waardevolle symbool. Leeuwen en Wilds betalen tot en met 2.500 keer de inzet per winlijn uit. Neushoorn symbols leveren je tot en met 1.000 keer de inzet op. Olifanten en hyenas symbolen leveren je maximaal 500 keer de inzet per winlijn op.

Serengeti Wilds slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.