Santa videoslot

Het is kerst in deze online videoslot van Pragmatic Play. Santa heeft hier bovendien alles van stal gehaald om je het echte kerstgevoel te bezorgen. Zo speelt het spel zich af in de noordelijke regionen, waar al een dik pak sneeuw ligt. Hier wonen niet alleen de kerstman, maar ook de elfjes en rendieren. De kerstboom is ook al helemaal opgetuigd.

De kerstman zou de kerstman niet zijn als hij mooie cadeautjes voor een ieder klaar heeft liggen. Hieronder bevinden zich ook jackpot prijzen, tot 250x de totale inzet.

Santa slot speel je met 5x3 symbolen en 20 vaste winlijnen.

Videoslot Features van Santa

De Santa videoslot heeft twee leuke features voor je klaarstaan, met de Free Spins en een extra bonus spel met jackpot prijzen.

Free Spins feature

Draai je 3 Bonus-symbolen, dan ontvang je 6 gratis draaibeurten. Hier krijg je te maken met minstens eacute;eacute;n rol met stacked wilds per spin en maximaal vier.

Het re-triggeren van de Free Spins is helaas niet mogelijk.

Bonus Game

Met 3 scatters op de reels trigger je de Bonus Game. Hier vind je 12 cadeautjes, waarvan het grootste deel uit cash prijzen bestaat. Blijf de presentjes openen totdat je een jackpot symbool tegenkomt, zoals de Mini, Minor, Major of Grand Jackpot. Deze hebben een waarde van respectievelijk 10x, 25x, 50x en 250x de totale inzet.

Slot symbolen, RTP en payout

De kerstman heeft zichzelf de functie van (stacked) wild toegeeigend en kan in die vorm alleen de scatter en het bonus-symbool niet vervangen.

Het cadeautje is te herkennen als het bonus symbool, en is alleen aanwezig op de rollen 1, 3 en 5.

De prachtig opgetuigde kerstboom fungeert als scatter-symbool in de Santa slot. Die betaalt in drievoud standaard 2x je inzet uit.

De RTP ligt met 95,92% een fractie lager dan de norm is voor een online video slot. De variantis is laag - medium.

Met het draaien van winlijnen is per ronde maximaal 400x de inzet te winnen (payout).

Santa videoslot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?