San Quentin slot

De San Quentin slot game neemt je mee naar een van de de meest bekende gevangenissen van Amerika: San Quentin jail. Deze game heeft een gevangenis thema met mooie graphics die de sfeer goed weergeven.

In deze gevangenis zitten alleen de meest zware criminelen zoals een drugsdealer, bendeleider, moordenaar of het type TBS patient. De criminele uitstraling geeft veel spanning aan deze slot.

Durf jij deze gevangenis te betreden? Je kunt gratis dit spel spelen door alleen maar op de Play button te klikken, geen account registratie vereist. Uiteraard kun je ook voor geld gokken op deze videoslot middels een iDeal storting bij onze casino partner.

Game informatie

De San Quentin slot draait op game-software van Nolimit City games.

In deze videogame speel je met een 5-reels en 3-row grid. Het heeft de 'win all ways' feature, waardoor je uiteindelijk 243 ways-to-win hebt.

De RTP van dit spel is 96.03%. De max payout is 150000x je bet (inzet). Dus erg hoog! Als je hier aanspraak op wilt maken en voor geld wilt gokken, moet je een minimale inzet (min bet) van 0,20 euro per spin doen.

De 5 zware criminelen zijn de symbolen die het meeste waard zijn. De typische gevangenis attributen volgen daarna in waarde.

Er zijn 2 soorten Wilds: een gewone Wild en een Wild Split.

Free spins bonus

Als er minimaal 3 scatters vallen op de rollen, wordt de free spins bonus geactiveerd. Deze bonus kun je overigens ook kopen met de buy-feature.

De winsten van de scatters zijn als volgt opgebouwd:

  • Bij 3 scatters win je 100x je inzet
  • Bij 4 scatters win je 400x je inzet
  • Bij 5 scatters win je 2000x je inzet

Enhancer cells feature

De bovenste en onderste rij in het spelscherm, zitten achter tralies en zijn de enhancer cells. Zodra deze tralies open gaan, doen deze symbolen ook mee. Zo speel je uiteindelijk met 5 rijen, en heb je dus extra winkansen! Het mooie in deze feature is dat de enhancer cells alleen de meest waardevolle symbolen bevatten!

San Quentin slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.