Safari King

Safari King is een populaire online gokkast van Pragmatic Play, waarmee je op safari gaat naar de Afrikaanse savanne. Hier tref je gegarandeerd tal van wilde dieren in het uitgestrekte landschap, zoals neushoorns, zebra's, antilopen en luipaarden. Ook de koning van het dierenrijk, de leeuw, laat zich geregeld zien. Zodra dat gebeurt, kunnen er interessante dingen gebeuren.

Het spel wordt gespeeld met een veld bestaande uit 5 reels van elk 4 rijen. Cashprijzen winnen kan onder meer met de wel 50 vaste winlijnen.

Gokkast Features van Safari King

De populaire Safari King gokkast is super eenvoudig gehouden. Niet alleen is er alleen een Free Spins-feature aanwezig, ook steekt deze simplistisch in elkaar.

Free Spins feature

Met 3 scatters wandel je de Free Spins binnen, waar 8 gratis draaibeurten voor je klaarliggen. Hier worden iedere gratis spin extra wilds op de wielen geplaatst. Daarmee groeit je kans op het cashen van mooie geldbedragen. Voor elke scatter die je tijdens deze feature draait, ontvang je nog eens +1 spin. Hier zit geen limiet aan.

Belangrijkste symbolen, RTP en maximale uitbetaling

De olifant-symbool in de Safari King gokkast is de koning van de uitbetalende symbolen. Die keert namelijk de hoogste prijs uit, met 20x de inzet voor een volle winlijn. Omgerekend kun je daar tot 5.000 euro aan overhouden.

Met de leeuw als joker is het eenvoudiger om wincombi's te vormen. Deze kan op alle rollen landen, behalve de eerste. Hier vervangt het alleen de scatter niet.

Het Bonus-symbool (de scatter) is alleen aanwezig op de reels 1, 3 en 5. Daarmee krijg je niet alleen toegang tot het enige bonus-spel, maar ontvang je ook 4x je inzet.

Per draai is er met de Safari King gokautomaat een bet-multiplier van hooguit 1.000 te winnen (maximale uitbetaling). De RTP is 96,49% en de variantie zit tussen medium en hoog in.

Safari King

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.