Rock Vegas

Rock Vegas, voluit Fabulous Rock Vegas Mega Hold & Spin, is een online videoslot van Pragmatic Play. Hiermee ga je een stukje terug in de tijd, namelijk naar de steentijd. Je leert Las Vegas kennen zoals het er in die tijd uitzag. Een van de holbewoners staat je al op te wachten met zijn knuppel.

De locatie is er uiteraard verre van modern. Je belandt midden in de jungle, waar wilde dieren als sabeltandtijgers en mammoeten eveneens hun habitat hebben. Het speelveld heeft een grootte van 5x3 symbolen en er zijn 20 winlijnen aanwezig.

Videoslot Features van Rock Vegas

De Rock Vegas videoslot bezit eigenlijk slechts 1 feature. Dit is de bekende Hold & Win-feature, maar dan iets aangepast.

Hold and Win-feature

Met minimaal 3 scatters kom je de Mega Hold and Spin Feature binnen. Daarmee komt er ook een nieuw 10x10 speelveld in beeld. Op de symbool locaties kunnen enkel vijf verschillend gekleurde stenen terechtkomen, die elk hun eigen waarde hebben (maximaal 1x de inzet).

Het aantal in de basis game gedraaide scatters bepaalt met welke stenen je hier meespeelt. Hoe meer, hoe waardevoller de stenen zijn. Lukt het je om 2x2 of 3x3 clusters te vormen met een bepaalde steen, dan verdien je daar extra hoge multipliers mee, namelijk tussen de x5 en x500.

Je krijgt in de basis 3 re-spins.

Mini Game feature

Tijdens diezelfde bovengenoemde feature zijn er ook sleutels te verzamelen, gekoppeld aan een speciale meter. Hoe verder je komt, hoe meer schatkisten je mag openen. Prijzen kunnen hier bijvoorbeeld bestaan uit een instant win van 500x de inzet.

Video game symbolen en RTP

Het Bonus-symbool is de scatter van Rock Vegas en kan verschijnen op elk van de reels.

De steen symbolen fungeren als semi-scatter tijdens de enige feature van deze online videogame.

Er kan flink gewonnen worden in deze online slotgame, en niet alleen voor moderne begrippen. De hoofdprijs is namelijk maar liefst 10.000x. De RTP is een eveneens aantrekkelijke 96,64% en de variantie is hoog.

Rock Vegas

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?