Rise of Giza

De Rise of Giza Powernudge slot is een creatie uit de koker van Pragmatic Play. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft deze online videoslot een oud-Egyptisch thema. Wel heeft de spelmaker het iets anders dan anders aangepakt, door het gegoten te hebben in een Steampunk-jasje.

Je hoeft het er echter niet te stellen zonder de bekendste mythologische goden, want die zijn hier gewoon weer van de partij. Dit zijn Bastet, Anubis en Ra. Ook Cleopatra zelf is aanwezig op het 5x3-speelveld. Van de winlijnen zijn er 10, die van links naar rechts gevormd dienen te worden.

Slot Features van Rise of Giza

In de Rise of Giza slot speelt de Powernudge-feature een belangrijke rol, zowel in het basis spel als met de Free Spins.

Powernudge feature

Elke keer dat je een wincombi vormt, in de basis- of bonus-game, zakken de rollen waar deze combi op is gemaakt na uitbetaling 1 positie naar beneden. Daarmee creeert het extra winkansen binnen dezelfde betaalde draai.

Free Spins feature

Met de scatters trigger je de Free Spins. Een aantal van 3 scatters levert je 8 gratis spins op. Elke extra scatter zorgt voor +2 extra draaibeurten. Hier is tijdens het spel een progressieve multiplier gekoppeld aan de Powernudge. Telkens wanneer er een nudge plaatsvindt, loopt deze met +1 op.

Minimaal strijk je met de Free Spins 5x je inzet op. Heb je deze niet gewonnen tijdens de 8 draaibeurten, dan ontvang je extra spins om dat doel te bereiken.

Het is ook mogelijk deze feature tegen betaling binnen te komen. Dit kost je 80x je inzet.

Slotgame symbolen en RTP

De scatter herken je aan de gouden scarabee / mestkever en is als enige symbool-type niet afhankelijk van winlijnen.

Wilds symbolen zijn afwezig in Rise of Giza.

De variantie van deze online slotgame is hoog. Dat betekent tegelijkertijd ook dat er vrij veel gewonnen kan worden, namelijk tot 4.000x. De RTP bedraagt 96,49%.

Rise of Giza

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.