Release the Kraken

Release the Kraken
Speel met actie Speel zonder actie

Release the Kraken

Release the Kraken, een online videoslot van Pragmatic Play, heeft een mythologisch zeemonster in de hoofdrol staan. Het wezen, dat ooit gespot zou zijn voor de Noorse kust, zou eruitzien als een gigantische 8-armige octopus. Met dit cartoonachtige spel ga je op jacht naar de Kraken.

Je komt terecht op een prachtig gekleurde zeebodem. In dit water leven allerlei grappig uitziende zeedieren, zoals verschillende soorten vissen, schildpadden en haaien. Met Release the Kraken heb je de beschikking over een 5x4-speelveld en 20 winlijnen. Althans, in het basisspel. Tijdens de bonusfeature vindt er een fikse upgrade plaats.

Slot Features van Release the Kraken

Release the Kraken slot heeft flink wat features voor je in petto, met random exemplaren in het basis spel en zelfs twee bonus-games.

Random features

In het basis spel kan het zomaar gebeuren dat 1 random features actief wordt. Denk aan re-spins met (extra) Sticky Wilds en multipliers, een megagrote 3x4-wild en wilds die zichzelf dupliceren.

Pick and Click-bonus

Met twee scatters op rol 1 en 3 en 1 Chest Bonus-scatter op rol 5 trigger je deze Sunken Treasure Bonus. Hiermee mag je kiezen uit drie schatkisten. Jouw keuze levert een willekeurige cashprijs op

Free Spins feature

Draai je twee scatters op rol 1 en 3 met daarnaast een Free Spins-scatter op rol 5, dan kom je de Roaming Kraken Free Spins binnen. Hier krijg je maximaal 12 gratis draaibeurten, met een standaard multiplier van x1. Elke keer dat je een wild draait, stijgt deze multiplier met +1 (tot maximaal x10). Gedraaide wilds blijven in beeld tot het einde van de feature, maar veranderen elke spin van plek.

Game symbolen, RTP en max payout

De reguliere wild in Release the Kraken kan zowel de scatter-symbool als de speciale wilds niet vervangen. Een volle winlijn met wilds levert je 25x je totale inzet op.

Alle bonus symbolen, in de vorm van de Bonus, Free Spins en Chest Bonus hebben maar 1 taak, namelijk het je leiden naar de features.

De drie Kraken-wilds komen enkel voor tijdens de bonus games.

Er kan flink gewonnen worden met dit spel, namelijk tot 10.000x de inzet met de max payout. De RTP is 96,50% en de variantie zit tegen hoog aan.

Release the Kraken

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.