Rambo Stallone slot game

Rambo Stallone slot game
Speel met actie Speel zonder actie

Rambo Stallone slot game

Met de Rambo Stallone slot game doe je mee aan de strijd van Rambo. Je vecht tegen cobra's, overleeft kogels, gooit granaten en behaalt je winst met zwaarden en pijlen.

Sluit je aan bij John Rambo in dit nieuwe avontuur, grijp je wapens en srijdt om te winnen! Geniet van waanzinnige prijzen wanneer explosieve WILD-symbolen in het actieve gebied landen, waardoor die WILDS over de rol worden uitgevouwen, gevolgd door re-spins terwijl de WILDS eacute;eacute;n positie laten vallen bij elke gratis re-spin. Profiteer van Rambo's Free Spins Scatter, Mystery prijzen en Multiplier Wilds!

Verdubbel je inzet door Rambo's speciale SUPER STAKE modus te activeren voor extra kansen op MEGA prijzen!

Speel en ervaar de spanning van deze casino slot.

Game info

De Rambo Stallone slot draait op game software van Stakelogic.

Rambo is een zeer leuke videoslot met 20 winlijnen, 5 rollen (reels) en 3 rijen (row). Inzetten kan vanaf bij 0,20 euro per spin. De RTP is 96.08%.

De John Rambo symbool is het hoogste uitbetalende symbool. Als je er 5 van op een actieve winlijn krijgt, dan win je 100x van je totale bet. Overige symbolen zijn de pijl en boog, ammunitie, een handgranaat en een bebloed hakmes,. Deze symbolen betalen bij 5 van dezelfde, tussen de 12,50x en 40x van je inzet.

Het wild symbool in deze videoslot is de munitiekist. Deze wild vervangt alle andere symbolen, behalve de scatter symbolen.

De Explosive Wild is een aparte en speciale symbool. Het is een wild die over de gehele rol uitklapt. Hierna volgen dan drie re-spins, waarbij de wild steeds een stapje zakt op de betreffende rol (reel).

Rambo Stallone slot game

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.