Rainbow Gold

Rainbow Gold is een online casino slot van Pragmatic Play, waarin de bekende Ierse kabouter voorkomt. Gekleed in zijn groene outfit met bijbehorende hoed staat dit oranjebaardige mannetje symbool voor geluk. Hij wordt hierbij een handje geholpen door hoefijzers en klavertjesvier.

Kijkende naar de achtergrond van Rainbow Gold is het direct duidelijk dat je je begeeft in een sprookjesland, met magische paddenstoelen, vlinders en potten vol goud. Het veld van dit spel bestaat uit 5x3 symbolen, waaroverheen 20 vaste winlijnen lopen.

Slot Features van Rainbow Gold

Centraal in de Rainbow Gold slot staat de Top Tracker feature. Die kan je allerlei prijzen opleveren.

Horizontale rol met prijzen

Boven de reels schuift een horizontale reel (Top Tracker) elke draai 1 positie op naar links. Op deze rol staan allerlei presentjes, zoals bet-multipliers van 2 - 100 keer en 'All in View'. Met die laatste ontvang je alle prijzen die op dat moment op die rol staan.

Het winnen van zo'n prijs kan alleen als er een leprechaun landt op 1 van de rollen. De prijs die op dat moment boven die specifieke rol staat, die win je.

Wil je je winkansen vergroten, dan kun je gebruikmaken van de Bet-button. Dit kost je echter wel 25% meer.

Free Spins feature

De laatste beloning die je kunt krijgen met de Top Tracker is de 'Superspins x2 Reels'. Die leidt je direct naar de Super Free Spins-feature, en bestaat uit 8 gratis draaibeurten. Dit bonusspel bestaat uit vier 5x3-velden.

Elk veld heeft ook hier weer een Top Tracker, maar dan een geupgradede versie. Denk aan cash prijzen tot 500x, re-triggers en het unlocken van een extra 5x3-veld.

Video game symbolen en RTP

Het gouden klavertjevier van de Rainbow Gold videogame is prijstechnisch gezien het interessantste symbool. Dit keert maximaal 2.000 euro uit voor een gevulde winlijn.

De wild-symbool is de joker van Rainbow Gold en kan in die vorm alle symbolen in het spel vervangen, behalve de leprechaun. Wilds op een winlijn leveren je ook tot 50x je inzet op.

De vrolijke Ierse kabouter kan eveneens op alle rollen terechtkomen.

Maximaal valt er met deze online gokkast 5.000x de inzet te winnen. Wel is de variantie hoog. Het theoretische uibetalingspercentage (RTP) is 96,45%.

Rainbow Gold

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.