Queenie videoslot

De Queenie videoslot heeft Pragmatic Play in samenwerking met Wild Streak Gaming uitgebracht, 1 van hun partners. In deze online casino slot draait alles om de hartenkoningin. Andere symbolen die je hier aantreft, zijn een trompet-blazend konijn, de hoed van The Wild Hatter en gouden kronen en idem zakhorloges.

Het 5x3 spel doet daarmee Alice in Wonderland-achtig aan. Boven het veld zie je nog net een glimp van het prijzenrad en valt op dat hier 4 jackpots gewonnen kunnen worden. De standaardwijze om te winnen in Queenie is met de 243 Ways to Win.

Slot Features van Queenie

De Queenie slot bevat 1 feature waarmee andere bonus games en cash prijzen gewonnen kunnen worden.

Wheel Feature

Met minimaal 1 wild in beeld wordt random de Wheel Feature actief. Het rad dat daarmee in beweging wordt gebracht, levert je een gegarandeerde prijs op. Dit kan onder andere gaan om instant wins tot 200x de totale inzet, een multiplier tot 100x, random wilds,

Free Spins

Met diezelfde Wheel Feature kun je ook getrakteerd worden op het triggeren van deze bonus-game. Dit levert je 10 tot 100 gratis draaibeurten op. Elke wild die hier landt zorgt bovendien voor het automatisch triggeren van de Wheel Feature.

Wil je liever de Free Spins kopen, dan kan dat tegen een betaling van 100x je inzet.

Jackpot-bonus game

Het activeren van de Jackpot Bonus Game is de laatste mogelijkheid met de Wheel Feature. Je krijgt in dat geval 12 dichte speelkaarten. Het is de bedoeling dat je net zo lang kaarten omdraait totdat je drie dezelfde jackpotkaarten hebt.

Je ontvangt dan gegarandeerd de Mini Jackpot (20x de inzet), Minor Jackpot (50x de inzet), Major Jackpot (200x de inzet) of de Grand Jackpot (4.000x de inzet).

Slot game symbolen en RTP

Het rode hart-symbool is de wild-symbol van Queenie en kan enkel landen op de rollen 2, 3 en 4. Deze joker het enige speciale symbool en daarmee ook veruit het belangrijkste type in deze online slotgame.

Maximaal kan hier tot 4.200x de inzet gecasht worden. Wel is de variantie hoog. De RTP bedraagt 96,51%.

Queenie videoslot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.