Queen of Gods

Met de populaire Queen of Gods gokkast, van Pragmatic Play, ontmoet je de mooie Cleopatra. Je treft haar in een versierde oud-Egyptische tempel, die bewaakt wordt door de mythologische god Anubis. Maar ook de bekende goden Ra (zonnegod) en Sobek (god van het water) zijn hier van de partij.

Op de achtergrond van deze online gokkast is de speelse kracht van de zon te zien, die het decor op bijzondere wijze verlicht. Spelen doe je hier met 5x3 symbolen en 10 vaste winlijnen. Deze lijnen lopen van links naar rechts over het scherm.

Gokkast Features van Queen of Gods

Voor het kennismaken met features in deze gokautomaat ben je afhankelijk van de Free Spins. Jij kiest met hoeveel gratis spins je mee wilt doen en of je gebruik wilt maken van de Multiplier-Wild.

Free Spins feature

Met het draaien van 3 scatters in de basisgame deze vier opties waar je er 1 uit mag kiezen, namelijk:

  • 15 gratis draaibeurten met reguliere wilds
  • 11 gratis draaibeurten met Multiplier-Wilds van x2
  • 8 gratis draaibeurten met Multiplier-Wilds van x3
  • Mystery-optie: RNG bepaalt aantal spins en bijbehorende multiplier

Waar je ook voor kiest, alleen de premium-symbolen zijn in dit bonusspel aanwezig. Dat betekent verbeterde winkansen en kans op het winnen van grotere prijzen.

Soorten gokkast symbolen en RTP

Wilds kunnen alleen terechtkomen op de rollen 2, 3 en 4, waar ze alle reguliere symbolen vervangen. De scatter is hiervan dus uitgezonderd. Deze jokers komen bovendien standaard alleen stacked voor.

De brandende bol met daarin een driehoek is de scatter-symbool van 'Queen of Gods'. Scatters landen alleen op de reels 1, 3 en 5. Voor een combi van deze symbolen krijg je standaard 5x je inzet uitgekeerd.

Het theoretische uitkeringspercentage (RTP) is met 96,38% netjes. De variantie zit tussen medium en hoog in, terwijl de maximale winst per ronde 1.839x bedraagt.

Queen of Gods

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.