Queen of Atlantis

De Queen of Atlantis slot game, van Pragmatic Play, is 1 van de spreekwoordelijke pareltjes binnen het portfolio van deze spelmaker. In de online videoslot zelf zijn ook tal van parels te vinden, die in oesterschelpen op de zeebodem verstopt liggen waar de oude stad Atlantis ooit zou hebben bestaan.

Op het 5x3-speelveld van Queen of Atlantis vind je niet alleen de schone zeemeerminkoningin, maar ook octopussen, dolfijnen en kwallen, naast helmen, harpoenen en gouden ringen. Prijzen winnen kan hier onder andere met de 1.024 Ways to Win.

Slot Features van Queen of Atlantis

Met een bepaalde scatter-combi trigger je 1 van de twee onderstaande Free Spins.

Je kunt deze ook binnenkomen dankzij de Second Chance Feature. Hiervoor heb je 1 normale scatter en 1 Super-scatter nodig. Een Pick Me-game gaat dan van start, waarmee je tot 10 gratis spins kunt winnen.

Free Spins feature

Draai 3, 4 of 5 scatters om 8, 15 of 20 free spins te krijgen. Tijdens dit spel is de wild een Multiplier-Wild met een waarde van x2 of x3. Gezamenlijk kunnen deze jokers zorgen voor een vermenigvuldiger van maximaal x27.

Lukt het je tijdens de feature opnieuw 3 of meer scatters te doen landen, dan krijg je daarvoor +5 extra spins.

Super Free Spins

Om deze te triggeren heb je 2 scatters en een Super-scatter nodig. Je ontvangt dan 8, 15 of 25 kosteloze spins. Hier zijn extra zeemeermin symbolen aanwezig.

Ook is het mogelijk deze game te re-triggeren. Daarvoor heb je 3-5 reguliere scatters nodig.

Video game symbolen en RTP

De staart van de dolfijn die boven de zee uitkomt is de wild van 'Queen of Atlantis'. Als joker kan het alleen de scatter symbool en de Super-scatter niet vervangen.

De oranjeachtige schelp met daarin een parel is de scatter van deze video game en laten zich zien op de rollen 1, 2, 3 en 4. Super-scatters daarentegen landen alleen op rol 5.

'Queen of Atlantis' zelf keert is het meest waardevolle symbool, met uitbetalingen van maximaal 500 euro voor 1 winmanier.

De RTP van de Queen of Atlantis sot-game is een nette 96,41% en de variantie is medium.

Queen of Atlantis

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.