Pyramid King

Pyramid King is een online videoslot van Pragmatic Play. Deze laat je weer eens op reis gaan naar het oude Egypte. Naast dat je hier allerlei gouden sieraden en een beeld van de mythologische god Anubis vindt, is onder meer het te pakken krijgen van meerdere boekrollen je doel. Die brengen je namelijk op magische wijze naar 1 van de populairste bonus features die er maar bestaan.

Je speelt hier met een prachtig uitzicht op rivier de Nijl en een groot woestijnlandschap vol met piramides. Het veld zelf bestaat uit 5x3 symbolen en telt 25 vaste winlijnen.

Videoslot Features van Pyramid King

De Pyramid King videoslot heeft twee te triggeren features voor je in petto.

Free Spins feature

Met 3 scatters mag je de Free Spins-feature gaan spelen. Deze feature is een kloon van Book of Ra/Book of Dead. Dat betekent dat je 10 gratis draaibeurten ontvangt, waarbij eraan voorafgaand eerst een random expanderend symbool wordt gekozen. Aan een 5 of a kind heb je dan genoeg om het hele veld vol te krijgen met 1 symbooltype.

Een re-trigger van de Free Spins win je met nogmaals 3 scatters. Je speelt dan verder met het huidige gekozen symbool.

Hold & Win-feature

Draai je ten minste 6 Money-symbolen, dan activeer je de Money Respin Feature. Alle reguliere symbolen worden van het veld verwijderd. De Money-symbolen blijven als enige achter. Deze zijn voorzien van een bepaalde multiplier-waarde, of Minor of Major. Die staan gelijk aan de te winnen jackpots, van 30x en 100x de inzet.

Het is de bedoeling om er zoveel mogelijk van sticky op de reels te krijgen, tijdens in de basis 3 re-spins. Met elk nieuw gedraaid symbool reset de re-spin teller zich.

Met alle 15 symboolposities gevuld cash je de jackpot van Pyramid King, namelijk 1.000x je totale inzet.

Game symbolen en RTP

Het masker van Toetanchamon is de wild symbool. Deze kan alleen de plek niet innemen van de scatter en het Money-symbool. Ook kun je geld winnen met een serie wilds op een winlijn, tot 20x.

De boekrol-Bonus is de scatter op de rollen 1, 3 en 5. Daarvoor ontvang je 1x je inzet.

Het silhouet van de dromedaris en zijn berijder is het Money-symbool en is als enige stacked aanwezig.

De maximale winst van Pyramid King slot game is een bet-multiplier van 2.500. De RTP is 96,50% en de variantie zit tussen medium en hoog in.

Pyramid King

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?