Punk Toilet

De Punk Toilet slot game heeft de openbare toiletten in Londen als thema. Het spelscherm toont een muur vol graffiti met een aantal toiletdeuren. De achtergrond sound is afkomstig uit de punk scene.

Het is veel poep en pies humor. Zoals Einstein die op de plee zit, een Punk-meisje die gebruikt maakt van het urinoir en een Glory Door. En niet te vergeten Churchill die op de wc zit.

Tijdens een wild avondje uit, kan de Punk Toilet je grootste nachtmerrie worden, of je leukste avond uit als je het geluk aan je zijde hebt.

Wil je de aparte sfeer in deze videogame gratis ervaren? Dat kan bij ons zonder account registratie. Uiteraard kun je ook voor geld gaan en betaald gokken bij onze casino partner.

Game informatie

De Punk Toilet slot game draait op software van Nolimit City games.

Deze videogame heeft een 5 reels en een 3-3-3-3-1 grid met 81 paylines. De RTP is 96.09%. En als het je lucky day is, kun je tot wel 33333x (max payout) je bet winnen! Om voor geld te gokken moet je een minimale inzet (min bet) doen van 0,20 euro per spin. Deze slotgame is zowel op mobiel als op desktop te spelen.

xWays feature

Het xWays symbool kan vallen op de reels 2, 3 en 4. Als er een xWays symbool is gevallen, dan verandert deze in een willekeurig symbool. Maar als er meerdere xWays symbolen vallen op de reels, dan transformeren deze allen in hetzelfde symbool.

Glory Door feature

Als er een Toilet symbool op de juiste plek valt, dan gaat de glory door open en kun je zien wat erachter zit. Hierachter kunnen er 2 dingen verschijnen, namelijk een groot Hawking symbool van 3 vakjes hoog of een speciaal symbool die 2 vakjes hoog is. Bij een Hawking symbool veranderen alle andere karakter symbolen in het spelscherm in Hawking symbolen.

Het speciale symbool van de tweede optie kan een wildsymbool zijn of een xSplit of een Mega Split. Het xSplit symbool splitst alle gewone links liggende symbolen horizontaal doormidden. Het Mega Split symbool splits alle gewone symbolen op het volledige speelveld in twee.

Urinal feature

Onderaan achter rol 2, 3 en 4 zijn er 3 urinoirs aanwezig. Wanneer er 1 of 2 scatters vallen op deze reels, dan gaat het spelscherm omhoog en wordt het urinoir zichtbaar. Vervolgens wordt 1 van de karaktersymbolen uitgeklapt over de rollen tot je betreffende karakter gebruik ziet maken van het urinoir.

Punk Toilet

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.