Punk Rocker

In de Punk Rocker klassieker staat de Punk muziek stroming uit Londen van eind jaren zeventig centraal. De mooie herinneringen aan britse bands als de Sex Pistols, The Clash en The Stranglers komen terug in deze klassieke gokkast.

Verder zit deze gokautomaat vol met humor, leuke punk muziek op achtergrond en de welbekende figuren met hanenkammen. Kortom je gaat helemaal terug in de tijd naar de Punk scene!

Speel dit spel gratis en droom weg naar de jaren '70. Uiteraard is het ook mogelijk om voor geld te gokken bij onze casino partner. Te spelen op zowel mobiel als op desktop.

Game informatie

De Punk Rocker klassieker draait op game-software van Nolimit City games.

Deze gokautomaat is een 'win all ways' slotgame met 243 ways to win, met ook een xWays feature. Hiermee kunnen er maximaal 46656 'ways to win' ontstaan.

De RTP is 96.01%. De max payout is 15072x je bet (inzet). Als je voor geld wilt gokken, kun je dat doen met een minimale inzet (min bet) van 0,25 euro per spin.

De meest waardevolle symbolen zijn de Punk karakters zoals Elton John, Winston Churchill, en Albert Einstein.

De gouden doodskoppen de Wilds. Tijdens het basisspel kunnen deze expanderen onder de naam van Molotov Wilds. In de gratis spins modus zorgen de Wilds voor extra bonus boosters.

Gratis spins feature

Bij 3 of meer scatters, wordt de gratis spins feature geactiveerd.

3 scatters start het Anarchy Free Spins. En bij 4 scatters start het Civil War Free Spins.

De Jumping Wilds bewegen tijdens de spin over het scherm en kunnen zeer krachtige boosters bevatten. Zie hieronder de boostervarianten:

  • Uitgebreide rollen
  • xWays mystery symbols
  • Extra free spins
  • Extra multipliers (tot 25x)
  • Extra Jumping Wilds

Punk Rocker

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.