Power of Thor

Power of Thor Megaways, van Pragmatic Play, is een populaire online gokkast waarin Thor regeert. Je weet wel, de Noorse mythologische god van de donder. Met zijn hamer zorgt hij voor een hoop gedonder. Voor de verandering is Thor voor dit spel afgedaald naar het vaste land, waar hij samen met drie Vikingen jou probeert aan mooie winsten te helpen.

Je speelt hier met 6 rollen en maximaal 7 rijen. Er is namelijk een Megaways-mechanisme actief, dat het mogelijk maakt tot 117.649 verschillende winmanieren te vormen.

Gokkast Features van Power of Thor Megaways

Voor een Megaways-gokkast is het relatief eenvoudig gehouden in dit spel. Er zijn avalanches en extra wilds te verdienen en er is een Free Spins-feature.

Avalanche feature

Gedurende het hele spel van Power of Thor Megaways kun je te maken krijgen met de Tumble-feature, oftewel een avalanche. Elke wincombi ontploft namelijk en zorgt ervoor dat de bovenliggende symbolen direct de lege plekken opvullen.

Extra wilds

Hamer kan alleen verschijnen op de bovenste rij van de rollen 2, 3, 4 en 5. Wanneer deze verschijnt als een 1x2-symbool worden alle symbolen op de rijen eronder veranderd in wilds. Is er sprake van een avalanche, dan wordt de hamer verplaatst naar een nieuwe positie op de bovenste rij.

Free Spins feature

Draai je van links naar rechts de scatter-letters T.H.O.R., dan kom je de Free Spins-feature binnen van Power of Thor Megaways. Je wint sowieso 10 gratis draaibeurten. Voor elke extra gedraaide scatter ontvang je daarbovenop +4 kosteloze spins. Met het maximale aantal van 9 scatters zijn dit er 30.

Tijdens de feature is er een progressieve multiplier actief, die met +1 oploopt na elke Tumble. Extra spins zijn er te verdienen met het draaien van 3 scatters in 1 keer, waarmee je +4 extra spins krijgt.

Je kunt eventueel gebruikmaken van de Gamble Feature om het aantal Free Spins mogelijk te vergroten. Dit is echter een alles-of-niks game. Je kunt namelijk ook alle al verkregen draaibeurten verliezen, waarmee je direct terugkeert naar het basisspel.

Gokkast symbolen en RTP

De wild in Power of Thor Megaways gokkast vervangt alleen de scatter symbool en hamer symbool NIET op de rollen 2, 3, 4 en 5 en de horizontale reel.

Het gouden symbool met daarin een soort gong is de scatter.

De variantie is hoog en de RTP is 96,55% in het basisspel en 96,97% met de Bonus Buy. Maximaal kan er 5.000x de inzet gewonnen worden.

Power of Thor

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.