Let it Ride

Dit is een simpele versie van de Caribbean Poker spel. De vijfde en laatste kaart bepaalt uiteindelijk of je wint of verliest. Dit casino poker game is makkelijk te begrijpen en te spelen wat ook de bedoeling was van de uitvinder Shuffle Master (Bally Technologies).

Spelregels poker Let it Ride

De speler zet in totaal drie keer dezelfde inzet.

De speler krijgt dan drie eigen kaarten uitgedeeld. Deze worden ook niet gedeeld met andere spelers. En andersom mag jezelf ook de kaarten van de andere spelers aan tafel niet zien. Dus je speelt in feite niet tegen de bank, dealer of andere spelers.

Na je eerste inzet kun je beslissen of je de inzet terug wilt. Als je dat niet wilt en doorgaat dan kies je voor Let It Ride. Dan blijft de eerste bet staan. Er wordt dan 1 kaart opengelegd die iedereen kan gebruiken om te combineren met zijn eigen drie kaarten.

De speler heeft nu weer de optie om de inzet te pakken of te laten staan. Er zal dan weer een kaart worden opengelegd. Met deze vijf kaarten maakt de speler dan zijn complete pokerhand. De laatste inzet blijft altijd staan.

Uitbetaling tabel Let it Ride poker

Bij combinatie van 5 kaarten is het volgende uitbetalingstabel van toepassing:

Royal Flush: 1000 to 1

Straight Flush: 200 to 1

Four of a kind: 50 to 1

Full House: 11 to 1

Flush: 8 to 1

Straight: 5 to 1

Three of a kind: 3 to 1

Two pair: 2 to 1

Tens or better: 1 to 1

Deze video game is momenteel niet beschikbaar.
KIES EEN ANDER SPEL.

Let it Ride

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.