Pixie Wings game

De Pixie Wings slot game, van Pragmatic Play, speelt zich af in een land waar waarschijnlijk iedereen wel zou willen wonen, namelijk sprookjesland. Hier leven allerlei elfjes in een magisch bos, waar een bijzonder licht door de bomen schijnt. Het dromerige sfeertje wordt extra versterkt door de (kerstachtige) soundtrack van deze online videogame.

Het spel bestaat uit 5x4 symbolen en bevat een totaal van 50 winlijnen. Deze vorm je van links naar rechts. Alle symbolen, waaronder ook de vier elfjes, komen stacked voor op de rollen.

Game Features van Pixie Wings

Pixie Wings is een eenvoudige game, maar bevat alsnog een interessante Free Spins-feature, waarbij je diverse opties worden geboden.

Free Spins feature

Met ten minste 3 scatters trigger je de Free Spins-feature van Pixie Wings. Hier worden je 5 opties geboden, waarbij 1 van de elfjes Super Stacked voorkomt. Hoe beter het gekozen premium-symbool uitbetaalt, hoe minder gratis draaibeurten je krijgt. Je ontvangt sowieso tussen de 5 - 11 kosteloze spins.

Of je moet kiezen voor de mystery-optie, waarmee je een willekeurig aantal spins krijgt (3 - 12) met een eveneens random premium-symbool als Super Stacked-type.

Elke keer dat je een scatter draait tijdens de Free Spins, levert je dit +1 extra spin op.

Videogame symbolen, RTP en maximale uitbetaling

Het Pixie Wings-spel logo heeft de functie van een wild. Die kan alleen het Bonus-symbool niet vervangen. Ook kan het zich random transformeren in een mystery stacked symbool. Deze joker betaalt in meervoud op een winlijn verder tot 10x je inzet uit.

De bijzondere boom is de scatter. Die levert verder geen geld op.

De maximale te winnen prijs in de Pixie Wings videogame is 500x de inzet, tot 125.000 euro. Het theoretische uitbetalingspercentage (RTP) van 96,67% is hoger dan gemiddeld, maar kan varieren. De variantie is bepaald op medium.

Pixie Wings game

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.