Pirate Gold gokkast

Pirate Gold gokkast
Speel met actie Speel zonder actie

Pirate Gold gokkast

Pirate Gold is een populaire gokkast afkomstig uit de koker van Pragmatic Play. Zoals je misschien al verwacht had, ga je hier op rooftocht met een stel piraten, dat de schrik is van de zee. Onder de bemanning bevindt zich onder andere 'Jack Sparrow'. De schepen die op het punt van vertrek staan tijdens het ochtendgloren liggen al voor anker.

De grafisch gezien alleen al indrukwekkende gokkast bestaat uit 5 rollen en 4 rijen. Van de winlijnen zijn er in totaal 40 om te vormen. De premiumsymbolen (schatkaart, piratenschip, papegaai en de piratenvrouw en -man) betalen al uit vanaf een identiek tweetal op een winlijn.

Dit is de Deluxe-variant van deze speelautomaat. Let op: Deze spel beschrijving kan afwijken omdat deze is gebaseerd op het originele en eerste variant.

Gokkast Features van Pirate Gold

De populaire Pirate Gold gokkast heeft twee bonus games oftewel features, namelijk de Free Spins en een Hold & Win-feature, waarmee jackpotprijzen gewonnen kunnen worden.

Free Spins feature

Met 3 scatters trigger je de Free Spins, waar het er heftig aan toegaat. Je ontvangt 10 gratis draaibeurten, met extra wilds. De piraten in het spel zijn hier namelijk ook jokers. Dit zorgt voor aantrekkelijkere winkansen in Pirate Gold.

Het re-triggeren van deze feature kan ongelimiteerd.

Hold & Win-feature

Met 8 Money Symbols in beeld trigger je de Lucky Treasure Bag Feature, oftewel de bekende Hold & Win-feature. Je krijgt een nieuw scherm in beeld, waarmee het de bedoeling is zoveel mogelijk geldzakken op te laten landen.

Je ontvangt in de basis 3 re-spins. Elke keer dat je er ten minste 1 nieuwe (multiplier-)geldzak blijft plakken, wordt de teller gereset naar opnieuw 3.

Onder de symbolen bevinden zich ook jackpot exemplaren, namelijk de Minor en de Major. De Grand Jackpot cash je wanneer alle 5x4 posities zijn gevuld. Dat levert je 1.000x je inzet op.

Spel symbolen en RTP

De uitpuilende schatkist vol met gouden munten en sieraden is de wild van de Pirate Gold spel. Deze kan alleen de scatter en de Money Symbols niet vervangen.

Het Bonus-kompas fungeert als scatter-symbool. Die kun je alleen draaien op de rollen 2, 3 en 4. Voor een scatter-combi ontvang je standaard 1x je inzet.

De bruinkleurige geldzak met daarop een bepaalde waarde draait mee als Money Symbol.

In totaal is er tot 32.270x de inzet te winnen in Pirate Gold speelautomaat. De variantie is wel hoog, terwijl de RTP een prima 96,50% is.

Pirate Gold gokkast

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.