Phoenix Forge

In de Phoenix Forge videoslot, van Pragmatic Play, draait alles om de beroemde en legendarische feniksvogel. Het mythologische dier zou uit z'n eigen as kunnen herrijzen, zo werd geloofd. In deze online casinoslot blijkt het ook over een schatkamer aan munten te beschikken. Hier heeft de vogel zich zelf ook aan aangepast. Z'n oorspronkelijke vuurrode kleur is namelijk veranderd in goud.

De feniks heeft in diezelfde ruimte ook een ei gelegd. Dat heeft een speciale rol gekregen tijdens het 5x3-spel. Winnen kan onder andere met de 25 winlijnen in Phoenix Forge.

Videoslot Features van Phoenix Forge

Deze videoslot bevat 1 echte bonusfeature, in de vorm van de Free Spins. Wel zijn er desondanks ook in het basis spel al leuke dingen te beleven.

Avalanche-feature

De spelmaker zelf noemt dit de Tumble Feature. Het houdt in dat winnende symbolen ontploffen en daarmee ruimte vrijmaken voor de bovenliggende tijdens een gratis soort re-spin.

Voor de Phoenix Forge slotgame geldt daarnaast dat er de plek waar de wincombi terecht is gekomen ook een multiplier wordt gekoppeld. Elke keer wanneer er met een achtereenvolgende avalanche opnieuw een nieuwe winnende combi wordt gevormd op deze locatie(s), wordt deze vermenigvuldiger met +1 opgehoogd.

Avalanches kunnen elkaar in principe onbeperkt opvolgen, waarmee uiteindelijk grote prijzen te winnen zijn. Het spel reset zich zelf weer naar nulwaarde zodra een spin geen winst heeft opgeleverd.

Free Spins feature

Draai je minstens 3 scatters, dan win je 10, 15 of 20 gratis draaibeurten, afhankelijk van het aantal bonus symbolen.

Verder is deze feature te zien als een upgrade van het basisspel, met multipliers die niet meer gereset worden maar blijven staan tot het einde van de game.

Game symbolen, RTP en max win

Het ei van de feniks is de wild van Phoenix Forge videogame. Wilds kunnen zich alleen laten zien op de middelste drie rollen en vervangen hier elk symbool-type, op de scatter na.

De feniks is de scatter-symbool. Ook keert het zelf cash uit, tot 20x de totale inzet voor een vijftal ergens op het veld.

Met deze online slot game kan er tot 5.000x de inzet (max win) gewonnen worden. De RTP bedraagt 96,51% en de variantie is hoog.

Phoenix Forge

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.