Peking Luck

De Peking Luck casino slot, van Pragmatic Play, trakteert je op een reisje naar Peking. Van deze hoofdstad van China zelf zul je weinig zien. Wel kom je in aanraking met allerlei traditionele elementen. Denk aan lampionnen, bloesembomen, waaiers, maskers en draken. Ook zal je zo nu en dan een Chinese vrouw tegenkomen, die mooie dingen voor je in petto heeft.

Peking Luck wordt gespeeld op een veld bestaande uit 5x3-symbolen en 25 vaste winlijnen. Daarmee is er sprake van een standaard lay-out.

Slot Features van Peking Luck

Deze slotgame is erg simplistisch, maar is dankzij de features en gigantisch hoge cash prijzen wel ontzettend interessant gemaakt.

Multiplier-wild

Elke keer wanneer de wild onderdeel is van een winlijn, ontvang je daarmee een multiplier van x2 over je gewonnen prijs.

Free Spins feature

Met ten minste 3 scatters activeer je de Free Spins. Deze wordt voorafgegaan door een kort Pick and Click-spelletje. Daarmee wordt je een random multiplier toegewezen, die tijdens de hele feature actief zal zijn. Dankzij de wild die hier ook weer meedoet, geeft dat de te winnen prijzen een extra boost.

De Free Spins-feature is ook te onbeperkt te retriggeren. Draai je opnieuw 3 scatters, dan krijg je daarmee +10 extra draaibeurten cadeau.

Game symbolen en RTP win

De prachtig versierde Chinese vrouw is de wild van Peking Luck. In die vorm kan ze de plek innemen van reguliere symbolen. Met deze joker kun je bovendien bijzonder veel winnen, namelijk tot 50.000 euro voor een volle lijn.

De Free Spins-gong is te herkennen als de scatter, en is ook gelijk een uitbetalend symbool-type. Hiermee ligt er hooguit 250x de inzet voor je klaar.

In totaal is er maar liefst 180.000x (!!) de inzet te winnen in de Peking Luck videogame. Daarmee is de variantie dan ook zeer hoog. De RTP is eveneens fraai, met 96,50%.

Peking Luck

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.