Panther Queen

Panther Queen is een online casino slot van Pragmatic Play. Het spel neemt je mee diep de jungle in, dat de habitat is van verschillende wilde dieren. Denk aan slangen, toekans, aapjes en zwarte panters. De koningin van het oerwoud is echter geen dier, maar een Incavrouw. Zij draagt sieraden, waaronder een kroon op haar hoofd. Met een speer in haar hand en indringende blik geeft ze aan voor niemand bang te zijn.

Op de achtergrond is links een prachtige waterval te zien en rechts een Incatempel. Je hebt hier de beschikking over 5x3 symbolen, met een speciale extra 6e rol. Van de winlijnen zijn er 25 actieve.

Slot Features van Panther Queen

Panther Queen is een eenvoudige video slot, maar bevat alsnog een drietal leuke features. In de basis game zelf zijn er al twee van de drie te vinden.

Expanderende Wild

Wanneer de Wild landt op de middelste rij van het veld, klapt deze automatisch uit (expanding) over de hele rol waar het zich op bevindt. Dit creeert verbeterde winkansen.

Win Multiplier feature

De zesde rol is in z'n geheel bestemd voor de win multipliers. Hier draaien vermenigvuldigers mee die een waarde hebben van 1x tot 10x, op 1 speciaal symbool na. Dat is de Incatempel.

Free Spins feature

De Incatempel vormt je toegangspoort tot de Free Spins. Hier wachten 5 gratis draaibeurten op je. Tijdens deze features zijn de middelste drie reels van het basisveld samengesmolten tot grote 3x3-locaties. Dat betekent dat hier alleen mega symbolen op terecht kunnen komen. Ook de Win Multiplier-rol is hier weer van de partij, wat dit bonusspel extra interessant maakt.

Game symbolen, RTP en maximale uitbetaling

De 'Panther Queen'-symbool is de wild van deze online video game. Deze kan op elke rol landen. Ook kun je te maken krijgen met meerdere wilds tegelijkertijd. Met 5 expanderende wilds en een multiplier van 10x op de zesde rol pak je de hoofdprijs van 2.000x (maximale uitbetaling).

Het Incatempel-symbool fungeert als scatter. Deze vertegenwoordigt zelf verder geen geldwaarde.

Het theoretische uitbetalingspercentage (RTP) is 96,55% en de variantie is medium.

Panther Queen

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.