Pandas Fortune

De Panda's Fortune casino slot is een creatie van Pragmatic Play en voert je mee naar het Oosten. Hier kom je terecht in een bamboebos, dat fungeert als snoepwinkel voor de panda's die er leven. Voor deze grote diersoort is dan ook een belangrijke rol weggelegd in het spel zelf.

Er heerst vooral een ontspannen sfeertje in deze online videoslot, mede dankzij de zen-soundtrack. Daarnaast is balans het sleutelwoord. Je speelt dit spel met 5x3-symbolen (zoals koi karpers, bonsaiboompjes, vlinders en kikkers) en 25 vaste winlijnen.

Vind je dit thema leuk: de spelmaker heeft ook een Panda's Fortune 2 in de collectie zitten.

Slot Features van Panda's Fortune

De Panda's Fortune slot heeft een Free Spins-feature en een bonus spel waarmee jackpot prijzen gewonnen kunnen worden.

Free Spins feature

Vanaf 3 scatters trigger je de Free Spins-feature. Je ontvangt 8 - 15 gratis spins. Hier doen speciale Mystery Symbols mee. Aan het einde van elke spin veranderen die in een bepaald regulier symbooltype of wilds.

Deze Free Spins-feature kan ongelimiteerd geretriggerd worden.

Jackpot-bonus spel

In zowel de basis game als de Free Spins hebben alle reguliere uitbetalende symbolen in de Panda's Fortune slotgame ook een gouden versie. Die kunnen alleen verschijnen op rol 5. Met een volle winlijn inclusief zo'n gouden symbool zijn jackpot prijzen te winnen, zoals de Grand Jackpot, met 800x de inzet.

Game symbolen, RTP en payout

De panda is als enige stacked aanwezig in de Panda's Fortune video game en is de wild van het spel. Het kan in die rol alleen de scatter niet vervangen. Wilds komen voor op de reels 2, 3, 4 en 5.

Het yin-yang bonus-symbool is de scatter. Een symboolset levert je, afhankelijk van het aantal scatters, ook maximaal 100x de inzet op.

De variantie van deze online slotgame is hoog en de RTP bedraagt 96,17%. De maximale winst is, dankzij de jackpots in het spel, een bet-multiplier van 800x.

Pandas Fortune

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.