OWLS slotmachine

De OWLS slotmachine heeft een magisch thema waarbij de uilen centraal staan. Deze wijze uilen hebben magische krachten. De uil in de hoofdrol kan ervoor zorgen dat symbolen als scatters fungeren en de andere uilen hebben elk hun eigen gratis spins bonus game.

De dappere en wijze uilen zullen er alles aan doen om jou te helpen grote winsten te behalen. De sleutel tot de grote prijzen is de volledig gestapelde scatter op rol 3. En hierbij zitten de grote winsten verborgen in de mysterieuze droomwereld van de gratis spins game.

Play and enjoy the game! Gratis of voor echt geld te spelen. Zowel op mobiel als desktop.

Game informatie

De OWLS slotmachine draait op game-software van Nolimit City games.

Deze videoslot heeft een 5 reels en 3 row grid. Er zijn in totaal 15 fixed paylines. De RTP is 96.22%. Als het geluk aan je zijde is, kun je maar liefst 1374x (max payout) je bet winnen.

Als je voor geld wilt gokken, doe je dat met een minimale inzet (min bet) van 0,10 euro per spin.

De meest waardevolle symbolen in deze slotgame zijn de 3 uilen. Deze kunnen maximaal 1.200 coins uitbetalen. Hiervoor moeten wel 7 dezelfde symbolen voor op de rollen vallen tijdens de scatter loot feature.

Scatter Loot feature

Wanneer er een stacked paarse uil op de middelste reel valt, wordt de Scatter Loot feature gestart. In dat geval worden de uilen een Wild en alle andere symbolen worden scatters. Hiermee kun je dus zeer grote prijzen winnen!

Gratis spins bonus game

Als er 3 scattered paarse uilen op de rollen 2, 3 en 4 vallen wordt de gratis spins bonus geactiveerd.

Je kunt dan een van de onderstaande gratis spins bonussen winnen:

  • Emerald Dream
  • Ember Dream
  • Frost Dream

OWLS slotmachine

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.