North Guardians

De North Gardians slot, van Pragmatic Play, heeft de Noorse mythologie als thema. Je speelt dan ook in een ijskoude omgeving, waar al een dik pak sneeuw ligt. Hier ontmoet je drie Vikingen, die je de kou waarschijnlijk snel doen vergeten. Zij zijn onder andere de best uitbetalende symbolen binnen dit spel.

Deze online videoslot bestaat uit 5 rollen van elk 5 rijen. Naast een groter speelveld dan gebruikelijk is er ook sprake van extra veel winlijnen, met 50 stuks in totaal. Deze vorm je van links naar rechts.

Slot Features van North Gardians

De North Gardians casino slot heeft twee features. In beide spelen de speciale patronen op de achtergrond van het veld een belangrijke rol.

Random wild-patronen

In het reguliere spel zweven op de achtergrond van het speelveld twee helften van een rechthoek mee. Elke draai veranderen deze naar andere random locaties. Zodra ze elkaar tegenkomen en in elkaar smelten, dan wordt het rad rechts van de reels actief.

Hiermee wordt vervolgens een speciaal patroon aangewezen, waarbinnen wilds terecht zullen komen. Dankzij het prijzenrad kun je ook levels stijgen. Hoe hoger het level, hoe groter het patroon is. In totaal zijn er 5 levels te behalen.

Free Spins feature

Met 3 scatters krijg je in de basis 5 gratis spins. Verder is deze feature een 2.0-versie van het basis spel. Hier is elke spin het wiel actief, waarmee je wederom ook levels kunt stijgen. Er vindt hier alleen geen reset plaats. Telkens wanneer je een level stijgt, ontvang je daar afhankelijk van het level 1-3 extra spins voor.

Toegang tot de Free Spins-feature kan ook gekocht worden, tegen een betaling van 100x de inzet (bet).

Game symbolen en RTP

De Viking-wild vervangt alleen het bonus symbool van North Gardians video game niet. Draai je ten minste 3 wilds op een winlijn, dan ontvang je daar ook cash voor. De maximale winst met zo'n combi is 1.500 euro.

Het 'Free Spins'-symbool kan op alle rollen verschijnen en betaalt tot 100x de inzet uit.

De RTP van North Gardians is 96,38%. Winnen is niet heel eenvoudig, te wijten aan de hoge variantie. Wel is de hoofdprijs flink, met 5.000x.

North Guardians

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.