Mystic Chief

De Mystic Chief gokautomaat, van Pragmatic Play, voert je mee naar een indianenstam, die zich heeft gevestigd in de Amerikaanse heuvels. Hier leven deze native Americans samen met wilde paarden, katachtigen, wolven en adelaars. Dit zijn de premium-symbolen, samen met de indianenvrouw.

Kom je er ook nog eens oog in oog te staan met de grote 'Mystic Chief', dan kunnen er wel eens mooie dingen gaan gebeuren.

Het speelveld heeft 5 rollen, die van links naar rechts bestaan uit 3, 4, 4, 4 en 3 rijen. Het totale aantal Ways to Win is vastgesteld op 576.

Features van Mystic Chief

De Mystic Chief gokautomaat heeft bijzondere wilds voor je in petto en een Free Spins-feature.

Expanding Multiplier-Wilds

Zodra het opperhoofd landt, dan klapt het zich automatisch uit over de hele rol waar het zich op bevindt. Vervolgens krijgt deze wild ook een random multiplier, van x1 tot x10. Het is mogelijk meerdere wilds tegelijk te draaien. Die worden dan bij elkaar opgeteld (expanding multiplier).

Extra wilds feature

Telkens wanneer er 2 bonus symbolen in het basis spel landen, wordt een willekeurig aantal symbolen op de rollen 2 en 4 veranderd in standaard wilds, voor de duur van alleen die spin.

Free Spins feature

Met 3 scatters ergens op het veld ontvang je 8 gratis spins. Tijdens deze feature krijg je elke spin te maken met de hierboven beschreven Expanding Multiplier-Wild. Met het draaien van bonus symbolen zijn meer kosteloze spins te verdienen.

Krijg je 2 bonus symbolen tegelijkertijd in beeld, dan wordt de Super Free Spins actief. Dat betekent dat je hier Sticky Wilds aan de rollen kunnen worden toegevoegd.

Gokautomaat symbolen en RTP

Het opperhoofd, de 'Mystic Chief' symbool, landt enkel op de reels 2, 3 en 4 en kan alleen de scatter en het bonus-symbool niet vervangen.

De dromenvanger is het bonus-symbool en laat zich alleen zien op rol 1 en 5.

De gouden munt is de scatter-symbool, die je alleen kunt draaien op de rollen 2, 3 en 4.

Prijzen winnen kan met deze online gokautomaat tot 5.000x de inzet. Het theoretische uitbetalingspercentage (RTP) is 96,55% en de variantie is hoog.

Mystic Chief

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?