Mystery Drop gokkast

Mystery Drop gokkast
Speel met actie Speel zonder actie

Mystery Drop gokkast

De klassieke Mystery Drop gokkast is niet helemaal hetzelfde als de oude fruitautomaten. Het grote verschil is dat het over maar liefst 15552 winlijnen beschikt.

Je kunt gebruik maken van het PopWins mechanisme. Hierbij wordt elk winnende combinatie vervangen wordt door wel 2x zoveel van dezelfde symbolen. Dit vergroot je kans om een winnende combinatie te krijgen. Deze feature blijft door lopen zolang er nieuwe combinaties blijven vallen op de rollen.

Met de Gamble Drop feature krijg je de kans om het aantal gratis spins te verdubbelen. In een sub-spel valt een bal naar beneden op een getal. Dat getal is gelijk aan het aantal extra gratis spins wat je krijgt.

Play & Enjoy!

Game info

De klassieke Mystery Drop gokkast draait op game software van Stakelogic in samenwerking met Avatar UX.

Deze klassieker heeft een 5 reels en 3 row grid. De RTP is 95.59%. Spelen kan al vanaf een inzet (bet) 20 euro cent per spin.

Als je de Super Stake feature activeert, kun je nog meer gratis spins winnen. Als er 3 scatters vallen op de rollen, krijg je 5 extra gratis spins.

Gamble feature

Na elke winst heb je ook nog de kans om te gokken om je winst te verdubbelen of te verviervoudigen. Als je de juiste kleur van de kaart weet te voorspellen, dan verdubbel je je winst. Wanneer je het juiste symbool weet te raden, dan verviervoudig je je winst!

Bonus buy

Er bestaat ook een Bonus Buy feature. Met 150x je inzet krijg je meteen toegang tot het bonus game met 5 gratis spins. En je kunt dan ook de Gamble Drop spelen.

De symbolen van Mystery Drop

De symbolen bestaan uit de klassieke fruitsymbolen zoals druiven, kersen en citroenen. Daarnaast zijn er kaartsymbolen aanwezig op de rollen.

Mystery Drop gokkast

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.