Mysterious videoslot

Mysterious videoslot
Speel met actie Speel zonder actie

Mysterious videoslot

Mysterious, van Pragmatic Play, is een online videoslot met een griezelig thema. Je belandt namelijk in een spookstadje ergens in de 20e eeuw. Hier is het inmiddels nacht geworden, onweert het flink en er breidt zich een nevel uit door de straten. Bovenop de heuvel staat een groot kasteel, waar je met een beetje geluk een bezoekje aan mag brengen.

Dat is echter nog niet alles, want het is ook nog eens vollemaan, wat betekent dat het er spookt. De geesten (Lord, Lady en Baron) die in Mysterious aanwezig zijn, zijn namelijk daarmee ook ontwaakt. Het speelveld bestaat in de basis uit 4x4 symbolen met 256 Ways to Win.

Slot Features van Mysterious

Elke ronde kun je in de Mysterious video slot te maken krijgen met een bepaalde feature, random of door een scatter-combi te draaien.

Random features

In het basis spel staan drie geesten links van de rollen boven elkaar afgebeeld. Random gebeurt het dat 1 ervan wakker wordt en jou in de rol van extra wild trakteert op een kortdurend bonus spelletje.

Denk aan een multiplier van x2 of x3, een expanderende wild die transformeert in een Mystery Symbol, of extra reguliere wilds.

Free Spins

Draai je 3 of 4 scatters, dan win je 8 of 12 gratis spins. Eerst mag je kiezen welke van de twee Free Spins-feature je wilt spelen. In beide gevallen krijg je hier tijdelijk te maken met een 6x4-speelveld en 4.096 Ways to Win.

  • Locking Multiplier Free Spins - elke klok die hier landt, heeft een multiplier bij zich van x3, x6, x9 of zelfs x12. Die wordt dan berekend over de eventuele behaalde winst tijdens die spin. Draai je 2 klokken tegelijkertijd, dan levert dat je ook +3 extra spins op.
  • Ressurecting Roaming Wilds Free Spins - de reguliere wilds zweven hier als geesten over het veld. Zodra ze ergens landen, dan transformeert dat symbooltype ook in een wild. Alle gedraaide wilds blijven sticky staan tot het einde van de feature.

Videogame symbolen en RTP

Voor de wild geldt dat deze alleen meedoet op de wielen 2, 3, 4 en 5. Deze jokers doen in standaardvorm overigens niet mee in het reguliere spel.

Het scatter-symbool herken je aan het blauwkleurige 'Free Spins'.

De gouden klok komt alleen voor op de rollen 1 en 6 tijdens de Locking Multiplier Free Spins.

Winnen kan in de Mysterious videogame tot 10.000x de inzet. De RTP is 96,50% en de variantie is hoog.

Mysterious videoslot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.