Mustang Gold

Mustang Gold, een online gokautomaat van Pragmatic Play, neemt je mee naar het westen van Noord-Amerika. Hier leven namelijk nog wilde mustangs. Het reizen naar dit gebied doe je niet alleen. Je verkeert namelijk in goed gezelschap van cowboys en cowgirls. Die hebben wapens op zak en weten hoe ze een vuurtje moeten stoken.

Het spel heeft een standaard lay-out, met 5x3 symbolen. Over deze rollen en rijen heen lopen 25 vaste winlijnen.

Features van Mustang Gold

De Mustang Gold gokautomaat beschikt over 3 verschillende features, waaronder een jackpotspel en de Free Spins.

Money Collect feature

Draai je Money-symbolen met tegelijkertijd op rol 5 het Money Collect-symbool, dan worden de prijzen die op de Money-symbolen afgebeeld staan verzameld en aan je uitbetaald in deze feature.

Pick and Click-bonus spel

Je kunt in de basis game ook 1 of meerdere jackpot symbolen treffen in combinatie met 'Collect'. Dan gaat de Jackpot Reveal Bonus Game van start. Je krijgt dan 5x3 hoefijzers in beeld. Het is de bedoeling 3 dezelfde jackpotsymbolen (Mini, Minor, Major of Grand) om te draaien.

In het gunstigste geval win je de Grand Jackpot, ter waarde van 1.000x de inzet.

Free Spins

Met 3 scatters trigger je 8 gratis draaibeurten (spins). Hier zijn meer Money- en Collect-symbolen aanwezig, wat de kans op het activeren van de bijbehorende feature vergroot. Deze Free Spins-feature kan ongelimiteerd geretriggerd worden.

Symbolen, RTP en max payout

Het Mustang Gold-spel logo is de wild. Die kan alleen de speciale symbolen in Mustang Gold niet vervangen, waaronder de scatter. Ook komt het als enige stacked voor op de wielen.

Het goed brandende kampvuur fungeert als het scatter-symbool. Dit kan alleen verschijnen op de reels 2, 3 en 4. Voor een drietal ergens op het veld ontvang je ook 1x je inzet.

De gouden hoefijzers zijn gekozen als Money Symbols. De goudkleurige sheriffbadge is het Collect-symbool.

Winnen (max payout) kan met deze online gokkast tot wel 12.000x je totale inzet (bet). De RTP is 96,53% en de variantie is medium - hoog.

Mustang Gold

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?