Monkey Warrior

Monkey Warrior is een online videoslot van Pragmatic Play, die voorzien is van een Oosters thema. Zo zijn er op de achtergrond bloesembomen te zien en een Chinese tempel. De aankleding van het speelveld zelf en de soundtrack sluiten naadloos op het onderwerp aan.

De symbolen bestaan onder meer uit een boekrol, een strijder, een varken en een prins. Zij vormen samen de premiumsymbolen van Money Warrior slot. Het veld heeft een grootte van 5 rollen en 3 rijen. Om te prijzen te cashen staan er 243 Ways to Win voor je klaar.

Slot Features van Monkey Warrior

Monkey Warrior video slot heeft Free Spins en de voor Pragmatic Play zo kenmerkende Hold & Win-achtige feature.

Hold & Win-feature

Met 6 Money Symbols trigger je de Money Respin Feature. Hier doen alleen de Money Symbols aan mee, die een cash prijs bij zich dragen of Mini, Minor, Major of Grand. Die laatste vier staan de voor de jackpots die hier ook te winnen zijn. Met de Grand Jackpot krijg je 200x de inzet (bet) uitgekeerd.

Je ontvangt in de basis 5 re-spins. Na elke re-spin kun je random 3 schatkisten in beeld krijgen. Klik er 1 aan om te zien of je 1, 2 of 3 extra draaibeurten wint.

Free Spins

Draai je 3 scatters, dan krijg je 8 gratis draaibeurten. Aan deze feature doen alleen de premium symbolen mee. Dat geldt ook voor de scatter. De Free Spins is onbeperkt te re-triggeren.

Game symbolen, RTP en Bonus

De aapstrijder zelf is de wild van Monkey Warrior video game en kan alleen de plek niet innemen van de scatter en de geld symbolen.

Het symbool met de gouden staf en 'Bonus' fungeert als scatter. Die kan alleen landen op de rollen 2, 3 en 4. Lukt je dat, dan ontvang je 2x je inzet. De grote rode vruchten zijn de Money Symbols.

Met een hoofdprijs van 6.000x is Monkey Warrior prijstechnisch interessant gemaakt. De variantie is wel medium - hoog. De RTP is een mooie 96,50%.

Monkey Warrior

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.