Money Mouse slot

De titel Money Mouse geeft het niet gelijk prijs, maar het betreft hier een online slot game met een Oosters tintje. Deze is ontwikkeld door Pragmatic Play, en gebaseerd op het Chinese nieuwjaar. Dit wordt altijd uitbundig gevierd. Dit is ook in de Money Mouse slot het geval, waar het siervuurwerk al is te bewonderen in de lucht.

Op de rollen vind je knalvuurwerk, sinaasappels, trommels en draken. Ze bevinden zich samen met de basissymbolen A, K, Q en J op het 5x3-speelveld. Prijzen winnen kan onder ander met de 25 winlijnen.

Slot Features van Money Mouse

De wilds in de Money Mouse slot zijn de enige symbolen die ook stacked op de reels staan. Verder zijn er 2 bonus features van de partij, namelijk een Hold & Win-achtig spel en gratis draaibeurten.

Hold & Win-feature

Je hebt 6 Money Symbols nodig om de Money Respin Feature te triggeren. Hiermee krijg je in de basis 3 re-spins de kans zoveel mogelijk Money Symbols sticky op het tijdelijk nieuwe speelveld te doen landen.

Elk nieuw gedraaid geldsymbool zorgt voor een reset van de re-spin teller. Weet je alle 15 symboollocaties te vullen, dan houd je daar de Grand Jackpot ter waarde van 1.000x de inzet(bet) aan over.

Free Spins feature

Met 3 scatters activeer je de Free Spins-feature, bestaande uit 5 gratis draaibeurten. Hier draaien op de middelste drie rollen alleen mega symbolen mee, ter grootte van 3x3. Weet je tijdens Free Spins een scatter te draaien, dan levert je dat 3 extra draaibeurten op.

Game symbolen, RTP en max payout

De dikke muis in de Money Mouse video game is de wild. Als joker kan het alleen de plek innemen van de standaard symbolen, dus uitgezonderd de scatters en de Money Symbols. Met een serie wilds op een winlijn is er ook cash te verdienen, tot 2.500 euro max payout.

Het symbool waarop een bonsaiboom met gouden munten als bladeren is afgebeeld, is de scatter. Die komt alleen voor op de rollen 1, 3 en 5. Hiervoor ontvang je sowieso 1x je inzet.

Er kan tot 1.000x de inzet (bet) gewonnen met Money Mouse. De RTP ligt met 96% precies op wat de norm is voor een online videogame. De variantie is medium.

Money Mouse slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?