Mayan Rush gokkast

Mayan Rush gokkast
Speel met actie Speel zonder actie

Mayan Rush gokkast

De populaire Mayan Rush gokkast neemt je mee naar Zuid Amerika, in het diepste van de donkere jungle waar we het avontuur zich afspeelt in een rotsige Azteekse tempel.

Ontdek de oude Maya wereld, laad de magische totems op in de Rush-modus en activeer Super Stake om het speciale bonusspel te krijgen.

Speel gratis en kijk of deze gokkast je aanspreekt. Of beproef je geluk met echt geld middels een iDeal betaling.

Game info

De populaire Mayan Rush gokkast is gemaakt door Stakelogic.

Inzetten (bets) kan vanaf 25 euro cent. De RTP is 95.60%.

Je begint met deze gokautomaat in een 1-3-5-3-1 speel scherm. Jouw taak is om de 12 rotsblokken langs de zijkanten te verwijderen om zo het volledige 5x5 grid te openen en daarop te spelen. Dit kun je realiseren door zoveel mogelijk winnende combinaties te draaien. Als het lukt om de blokkades te verwijderen dan zorgt dat ervoor dat het aantal wincombinaties van 45 toeneemt naar een ruim aantal van 3.125 per winlijn!

Als je de Super Stake hebt geactiveerd dan kunnen de beloningen nog groter worden tot krankzinnige waardes. Bij verliezende spins kun je 3 re-spins winnen waarbij alleen instant cash prijzen op de reels vallen. Alle cash prijzen worden aan het einde bij elkaar opgeteld uitbetaald.

De munt symbolen op de reels kunnen de blokkades verwijderen. Als ze allemaal zijn verdwenen dan worden alle gewonnen prijzen verdubbeld.

Met Gamble Feature kun je je winst verdubbelen, mits je de juiste kleur (rood of zwart) van de gesloten kaart voorspelt.

Mayan Rush gokkast

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.