Master Joker

De titel van deze classic online slot van Pragmatic Play, Master Joker, geeft al prijs dat het hier om een fruitautomaat gaat. Er staan ook inderdaad allerlei vruchten op de rollen, zoals kersen, aardbeien, citroenen, perziken en watermeloenen. Toch is dit allesbehalve een klassiek exemplaar.

Master Joker slotmachine bevat namelijk weliswaar 5 rollen, maar die bestaan elk uit maar 1 rij. Daarmee is er ook sprake van slechts 1 winlijn. Wel is boven deze reels een rad van fortuin geplakt, dat eveneens direct de aandacht pakt.

Features slotmachine Master Joker

Een van de kenmerken van een echte fruitgokkast is dat het concept erg simplistisch is gehouden. Dat geldt ook voor Master Joker, die geen re-spins of Free Spins kent. Wel is er een prijzenrad aan toegevoegd.

Rad van Fortuin

Alle ogen zijn in Master Joker slot machine gericht op de wild, want die kan in haar eentje het prijzenrad triggeren. Deze Multiplier Wheel Feature, zoals de spelmaker 'm noemt, beloont je vervolgens met een vermenigvuldiger van x2 tot wel x100 over je winst.

Daarmee kan het prijzengeld dus flink oplopen, als je een beetje geluk hebt.

Gokkast symbolen, RTP en maximale uitbetaling

Ondanks dat er maar 1 winlijn aanwezig is, kan er in 1 spelronde alsnog aardig wat cash gewonnen worden. Het meest interessante symbooltype is de roze 7. Die keert tot een maximale uitbetaling van 10.000 euro uit met een 5-of-a-kind.

Dankzij de multipliers in het spel kan de winst uitgroeien tot zelfs 10.000x de totale inzet (bet).

De vrouwelijke joker is de wild van de klassieke Master Joker gokkast. Deze kan alle symbolen in het spel vervangen, maar alleen op rol 3. Ze is zelf geen geld waard.

Het theoretische uitbetalingspercentage (RTP) is 96,46%, en daarmee in lijn met wat je mag verwachten van een online fruitmachine. De variantie is echter hoog, wat Master Joker grillig maakt.

Master Joker

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.