Magicians Secrets

De Magicians Secrets slot game, van Pragmatic Play, geeft je een kijkje in het leven van een oude tovenaar. Je belandt met deze online casino slot in zijn kantoor annex werkplaats. Hier zijn de wanden volledig gevuld met boeken. Ook de tafels in deze ruimte liggen ermee bezaaid. Het dak bestaat uit een glazen koepel, waarmee je uitzicht hebt op de heldere sterrenhemel.

Het veld van Magicians Secrets bestaat uit 6x4 symbolen. Dit zijn onder meer verschillende gekleurde vloeistoffen en het magische boek van de tovenaar. Om prijzen te winnen maak je gebruik van de in totaal 4.096 Ways to Win.

Slot Features van Magicians Secrets

De slot game draait volledig om de wilds, die kunnen expanderen, vermenigvuldigen of blijven plakken.

Expanderende wilds

Wanneer een wild in het basisspel verschijnt, kan het random expanderen over de hele rol. Daarmee brengt het ook een multiplier mee, van ten minste x2 en hooguit x10.

Free Spins feature

Met 3 scatters, of het gebruiken van de Buy Bonus-button, trigger je de Free Spins. Hier mag je zelf kiezen welke van de twee features je wilt spelen:

  • 10 gratis draaibeurten met expanderende wilds: elke joker die terechtkomt op rol 3 of 4 klapt zich automatisch uit over de hele rol. Aansluitend vindt er een re-spin plaats. Daarmee verandert de wild ook in een Multiplier-wild. Elke aansluitende re-spin wordt deze met +1 verhoogd.
  • 8 gratis draaibeurten met Sticky Wilds: hier wordt een willekeurig symbool gekozen om dienst te doen als extra wild. Deze wilds en de reguliere exemplaren blijven tot en met de laatste ronde sticky staan.

Game symbolen en RTP

De tovenaar in Magicians Secrets slot game is de joker. Deze kan voorkomen op alle rollen, behalve op de eerste. Hier neemt het de plek in van de reguliere symbool types.

De magische glazen bollen zijn de scatters symbolen. Deze betalen tevens fors uit, namelijk tot 2.000x de inzet (bet) voor een vijftal.

Maximaal kan er met deze online slotmachine 5.000x de inzet gewonnen worden. Daarmee is de variantie wel hoog. De RTP bedraagt 96,51%.

Magicians Secrets

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.