Magical Forest gokkast

Magical Forest gokkast
Speel met actie Speel zonder actie

Magical Forest gokkast

Stap met de populaire Magical Forest gokkast binnen een spel vol spanning, grote prijzen en eindeloze magie! Een onzichtbare fee leidt je door het magische bos terwijl jij de rollen (reels) vol magische karakters en bonusfuncties laat draaien!

Met het zwaaien van een toverstaf worden reguliere symbolen op de rollen op magische wijze omgezet in wild symbolen. De bonus symbolen geven gratis spins. En een magisch boek beslist welk wezen je vergezelt op een speciale set rollen voor de gratis spins!

Kortom, eindeloze magie en spelplezier met deze populaire gokkast.

Game info

De Magical Forest gokkast draait op game software van Stakelogic.

Je speelt met maar 10 winlijnen. Spelen kan dus al vanaf euro 0,10. De uitbetalingspercentage is vrij hoog. Deze gokkast heeft namelijk een RTP van 96,7 %.

Stakelogic heeft de volgende game feature gemaakt: de Magical Wand feature. Als je goed kijkt zie je onder je scherm op een plateau een toverstaf liggen. Soms lift deze toverstap op. De Random Number Generator (RNG) bepaalt volledig random wanneer dit gebeurt. Deze toverstaf verandert vervolgens (ook random) twee symbolen in een Wild symbool.

Magical Forest heeft ook een bonus game waarmee je in 1 klap maximaal 81 bonus spins kan opleveren. Niet niks!

Magical Forest gokkast

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.