Magical Amazon gokkast

Magical Amazon gokkast
Speel met actie Speel zonder actie

Magical Amazon gokkast

In de Magical Amazon gokkast is de magie weer terug, met de krijgersstam van de Amazone. Zoals je kunt verwachten van de Amazone, zullen de stammen je wereld op zijn kop zetten in deze casino game! Bereid je voor en duik in dit spel om je aan te sluiten bij de stam om op jacht te gaan naar grote prijzen.

Deze speelautomaat van Spinomenal heeft een super leuke thema en mooie symbolen en karakters zoals de panter en gorilla.

Uitleg Magical Amazon gokkast

Het aantal paylines (winlijnen) van deze gokkast is 20. Het is een 5-reel slotmachine (5 rollen) met 3x3 en 2x4 rijen (rows). De 4 rijen zitten links en rechts, in het midden zijn er 3 rijen.

De RTP van deze slot is 95.8%.

Hieronder de spel features:

  • FREE SPINS
  • COLOSSUS SYMBOLS
  • BONUS GAME
  • FREE SPINS GAMBLE FEATURE
  • MYSTERY SYMBOLS
  • PAY BOTH WAYS
  • BUY FEATURE

Deze gokautomaat heeft ook de Auto Play feature. Je hoeft dan niet bij elke spin opnieuw op de button te drukken maar kun je het zo instellen dat de rollen automatisch draaien.

Magical Amazon gokkast online spelen

De Magical Amazon gokkast is eenvoudig online te spelen. Je hoeft je niet te registreren om een account aan te maken. Zoals alle fruitautomaten op GokkastenXL.nl is dit spel compatible met alle devices. Denk aan de mobiele telefoons zoals de iPhone, Android telefoon of de tablets zoals de iPad. Maar ook op desktop kun je het spel eenvoudig spelen, zodat je een heerlijk groot scherm voor je hebt.

De browser Safari en Chrome worden ondersteund en bieden de beste spel beleving. Dus klik op de Play-button en proef de avontuur alvast! Als je de gokkast onder de knie hebt en je wilt meer spanning, dan kun je ervoor kiezen om voor geld te gokken. We hebben verschillende betaalmethoden waarmee je geld kunt storten op je account.

Magical Amazon gokkast

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.