Magic Journey slot

Magic Journey slot
Speel met actie Speel zonder actie

Magic Journey slot

De Magic Journey slot game, van Pragmatic Play, voert je mee naar de Oosterse wereld, maar dan gegoten in een sprookjesachtig jasje. Hier wonen namelijk naast mensen ook allerlei dieren die een menselijke gedaante hebben aangenomen en vreemde dwergachtige wezens.

Je speelt Magic Journey slot aan de voet van een Chinese tempel, waar op de voorgevel een 3x3-speelveld (scorekaart) is bevestigd, met eronder een horizontale rol. Er zijn 8 winlijnen aanwezig: 7 die over de scorekaart heenlopen en 1 over de onderste reel.

Maar hoe ingewikkeld deze slotmachine in eerste instantie misschien ook overkomt, zo simpel is het mechanisme erachter.

Slot Features van Magic Journey

Magic Journey slot zit wat bijzonder in elkaar. Hier kun je op een bijzondere manier enkel aan re-spins komen. Free Spins zijn er niet.

Re-spins feature

Zodra je een inzet hebt geplaatst en op de start-button drukt, is de enige rol die in beweging wordt gebracht de horizontale. Komen symbolen op deze reel overeen met die op het 3x3-veld erboven, dan worden die daar uitgelicht.

Wanneer zich op z'n minst 1 winlijn op de scorekaart vult met random symbolen, heb je prijs en win je een re-spin. Je kunt ook re-spins winnen met het aapsymbool. Re-spins blijven zich herhalen binnen dezelfde betaalde draai zodra er nieuwe wincombi's ontstaan. Zodra dat niet meer gebeurt, is het tijd voor wederom een betaalde inzet.

Game symbolen en RTP

In Magic Journey slot game is er geen sprake van symboolwaardes. Alleen de winlijn zelf heeft een waarde. Het aantal dat je tegelijkertijd vormt, bepaalt je prijs. Zo krijg je voor eacute;eacute;n volle winlijn 1x je inzet, terwijl je met 8 lijnen gevuld 400x je inzet (bet) wint. Dat is ook gelijk de maximale winst die hier te behalen is.

Het theoretische uitbetalingspercentage (RTP) van Magic Journey is 96,54% en de variantie is opvallend genoeg hoog.

Magic Journey slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.