Magic Crystals

Magic Crystals is een online videoslot van Pragmatic Play, die alweer behoorlijk wat jaren meegaat. Het stamt namelijk uit 2015, en is daardoor al flink ouderwets te noemen. Dat betekent tegelijkertijd ook dat het beschikt over een aardige portie nostalgie. Ideaal voor wie op zoek is naar een simpel spel waarvoor weinig opsmuk is gebruikt.

Deze videogame speelt zich af in een edelsteengroeve. Ook de rollen zijn vrijwel volledig gevuld met edelsteensymbolen, in allerlei kleuren en vormen. Magic Crystals slot heeft een 5x3-speelveld en bezit 243 Ways to Win. Deze dien je te vormen van links naar rechts.

Features van Magic Crystals

Echt veel features heeft Magic Crystals videoslot niet. Ook steken ze allesbehalve ingewikkeld in elkaar. Het gaat om Multiplier-wilds en een basic Free Spins-feature.

Multiplier-wilds

De wilds in Magic Crystals slot fungeren hier zowel als joker en als multiplier. Maakt zo'n symbool deel uit van een winlijn, dan ontvang je daarmee een verdubbeling van je prijs, dankzij de x2-multiplier. Dit geldt niet alleen voor het basisspel, maar ook voor de bonus game.

Free Spins-feature

Je hebt minimaal 3 scatters nodig om de Free Spins te triggeren. Afhankelijk van het aantal scatters win je een bepaald aantal draaibeurten. Met 3, 4 of 5 scatters is dit 15, 20 of 25 gratis draaibeurten. Hier is een standaard-multiplier van x3 actief.

Je kunt zelfs onbeperkt deze Free Spins-feature re-triggeren. Daarvoor heb je wederom een scatter-combi nodig.

Game symbolen, RTP en max payout

Het wild-symbool is het symbool dat om meerdere redenen het meest opvalt, naast het zijn van joker en een multiplier bij zich draagt. Het is namelijk ook het best uitbetalende type van Magic Crystals, met prijzen tot 3.750 euro max payout.

De scatter is dankzij het bruine blok met daarop de tekst 'Scatter' niet te missen. Deze kan alleen leiden naar de Free Spins, en betaalt zelf geen geld uit.

De variantie van Magic Crystals video game is medium en de RTP is een nette 96,36%.

Magic Crystals

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.