Madame Destiny

Altijd al een kijkje willen nemen in de toekomst? De Madame Destiny slot game, van Pragmatic Play, kan je hier mogelijk bij helpen. Deze waarzegster woont alleen wel in een donker, verlaten bos. Hier voert ze haar praktijken uit in een oude pipowagen.

Madame Destiny is een erg simpele videoslot, zoals die vooral in de beginjaren van het online casino werden gemaakt. De symbolen bestaan onder meer uit een zwarte kat, een uil, tarotkaarten en een flesje met een magisch goedje.

Slot Features van Madame Destiny

Madame Destiny slot game heeft een basisspel met Multiplier-wilds en een interessante Free Spins-feature, waarmee het prijzengeld een aardige boost kan krijgen.

Multiplier-wilds

Elke winlijn waar de wild deel van uitmaakt, wordt vermenigvuldigd met 2.

Free Spins

Met ten minste 3 scatters trigger je de Free Spins-feature, bestaande uit 15 gratis draaibeurten. Hier kan niet alleen de wild opnieuw zorgen voor een verdubbeling van de gevormde winlijn, maar is ook een standaard-multiplier van x3 actief.

Deze feature is bovendien onbeperkt te re-triggeren met opnieuw minimaal 3 scatters.

Game symbolen en RTP

Madame Destiny slot game met haar glazen bol is de wild. De wild kan zich laten zien op alle rollen en kan alleen de scatter (glazen bol) niet vervangen. Ook win je geld met een serie wilds op een winlijn.

Ook de scatter betaalt zelf geld uit. Scatters zijn ook de enige symbolen die niets van doen hebben met de winlijnen in het spel.

De variantie van de Madame Destiny videogame is hoog te noemen en de RTP bedraagt 96,56% tot 96,67%.

Madame Destiny

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.