Lucky Grace Charm

Lucky, Grace & Charm is een online casino slot met de Noorse mythologie als thema. De drie Vikingvrouwen Lucky, Grace en Charm spelen hierin de hoofdrol. Maar hoe mooi hun namen ook klinken, ze zijn niet voor de poes. De stoere vrouwen staan namelijk klaar om te plunderen.

De visuals van dit 5x3-spel laten er geen misverstand over bestaan dat je je begeeft in het heetst van de strijd. Ook de soundtrack draagt hieraan bij. Winnen kan onder meer met de 10 winlijnen die over de reels lopen.

Features van Lucky, Grace and Charm

Lucky, Grace and Charm slotgame heeft 2 features voor je in petto, met een Hold & Win-achtige bonusgame en Free Spins.

Hold & Win-feature

Draai je ten minste 5 coins in goud en/of zilver, dan trigger je de Mega Hold & Spin. Je krijgt hier tijdelijk te maken met een ander scherm, waarmee het de bedoeling is er zoveel mogelijk coins sticky op te laten landen. Hiervoor krijg je in de basis 4 re-spins de tijd.

Elke keer dat je er een nieuwe coin bijkrijgt, wordt de re-spin teller gereset. Zodra het scherm helemaal is gevuld, dan wordt het speelveld uitgebreid met 2 extra rijen. Maximaal kunnen er 20 rijen worden toegevoegd.

Naast de coins doen hier ook gouden multiplier-sterren mee, die een waarde bezitten van x2 tot x10.

Free Spins

Met minimaal 3 scatters kom je de Free Spins-feature binnen, waar 12 gratis draaibeurten op je wachten. Hier is een standaard-multiplier van x3 actief. Maakt een wild deel uit van een winlijn, dan ontvang je je winst zelfs maal 6.

Slotgame symbolen en RTP

In Lucky, Grace and Charm slotgame is het Vikingschip de joker. Die kan alleen de plek innemen van alle reguliere symbolen.

De scatter is te herkennen aan het schild. Daarmee win je ook cash vanaf een drietal. Maximaal ligt er met een scatter-combi 500x de inzet voor je klaar.

Het theoretische uitbetalingspercentage (RTP) is 96,71%. De variantie is eveneens hoog, waar de hoofdprijs van 10.000x voor verantwoordelijk is.

Lucky Grace Charm

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?