Little Gem

Litte Gem Hold & Spin, zoals deze klassieke online gokkast voluit heet, is een creatie van Pragmatic Play. Het betreft hier een spel dat vol zit met allerlei edelstenen, zowel op de achtergrond als op de rollen zelf. Ook zijn er speciale munten te vinden in de Little Gem klassieker, in goud en zilver.

De huidige game oogt modern en heeft een feestelijke uitstraling. Het speelveld is wel behoorlijk klein en overzichtelijk gebleven, met slechts 3x3-symbolen per draai en tot 5 winlijnen om te vormen. Prijzen winnen met de reguliere symbolen kan dan ook alleen door het vormen van een identiek trio.

Gokkast Features van Little Gem

Little Gem gokkast is qua veld dan wel klein te noemen, maar alsnog is er een Hold and Win-achtige feature aan toegevoegd. Ook in het basisspel is al het 1 en ander te beleven.

Expanding Wild

Zodra er ergens op de reels een Wild landt, dan kan deze uitklappen (expanding) over de hele rol als dat resulteert in een wincombi.

Hold and Win feature

Draai je op de middelste rol een stack met gouden of zilveren munten, dan activeer je deze Hold & Respin-feature. Er wordt een nieuw scherm opgestart, waarmee je 4 re-spins krijgt. Elke keer dat er minstens 1 nieuwe munt sticky blijft staan, wordt de teller gereset naar wederom 4.

Ook kunnen hier speciale diamantsymbolen blijven plakken. Deze hebben standaard een waarde van 100x tot 500x de inzet, en kunnen je totale prijzengeld dus flink opschroeven.

De feature stopt zodra er geen nieuwe symbolen meer bij worden gedraaid.

Spel symbolen, RTP en payout

De wild in de Little Gem gokkast vervangt als joker alleen de munt symbolen niet. Ook krijg je voor een drietal wilds op een winlijn geld uitbetaald, namelijk tot 12.500 euro (payout).

Winnen kan met deze klassieke online gokkast tot 2.460x de totale inzet (bet). De RTP is eveneens behoorlijk hoog, met 96,70%. Datzelfde geldt voor de variantie.

Little Gem

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?