Lion Gold gokkast

Vind de koning der beesten in de populaire Lion Gold gokkast! Beproef je geluk in het Wild Moon-bonus spel en maak kennis met een nieuwe innovatie: Mega Super Stake.

Deze gokautomaat bevat de WILD MOON-FUNCTIE met de MINI, MAJOR en de MEGA JACKPOT! En drie SCATTER-SYMBOLEN geven de GRATIS SPINS.

Probeer het spel eerst gratis uit door met ons speelgeld te spelen.

Wil je meer spanning? Dan kun je het ook voor geld spelen bij onze casino partner middels een van de vele betaalmethoden zoals iDeal.

Game info

De Lion Gold gokkast is gemaakt door Stakelogic.

Deze slotmachine heeft 25 winlijnen, 5 rollen (reels) en drie 3 rijen (row). Je kunt Lion Gold op drie manieren spelen: met Super Stake, met Mega Super Stake of zonder deze extra stakes (Regular Bet). De minimale inzet is 0,10 euro cent. De RTP is 96%.

Met de Super Stake kun je extra hoge winsten binnen halen. Ook kun je hiermee na elke verloren spin toch nog 6 bonus spins krijgen, dit gebeurt op random basis. Met de Mega Super Stake kun je na een verloren spin kans maken op 10 (ipv 6) bonus spins.

Na elke prijs heb je de keuze om de 'Gamble' feature te spelen. Hiermee kun je je winst verdubbelen of verviervoudigen door de juiste kleur of juiste kaart symbool te voorspellen.

De Wild is de gouden leeuw symbool. Als je een win combinatie met alleen maar Wilds krijgt, dan kun je 200 keer je inzet winnen. De Buffels symbols zijn goed voor maximaal 160 keer de inzet per winlijn, en de gorilla voor maximaal 120 keer de inzet (bet).

Lion Gold gokkast

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.