Leprechaun Song

Leprechaun Song is een vrolijke online casino slot, ontwikkeld door Pragmatic Play. Het spel stamt uit 2018, en is daarmee al wat ouder. Alles ademt de Ierse leprechaun, van het groene landschap tot de kenmerkende groene hoed van het mannetje, pints met Guinness, regenbogen en potten vol met gouden munten.

Er zijn 5x3-symbolen in het spel en 20 winlijnen om te vormen. De leprechaun zelf zit vrolijk bovenop de eerste rol, en heeft een belangrijke functie gekregen in Leprechaun Song.

Slot Features van Leprechaun Song

Leprechaun Song slot biedt verschillende bonus spellen, zowel kortdurend als in de vorm van een heel nieuw scherm.

Random features

Zodra de leprechaun zijn fluitje tevoorschijn haalt en er een liedje op speelt, activeert hij daarmee 1 van de random features. Dit zijn random wilds, een instant win of een megasymbool van 3x3.

Free Spins

Met 3 scatters op de rollen 1, 3 en 5 speel je de Free Spins-feature. Hierbij kun je een handje geholpen worden door de Scatter Nudge. Hoe de gratis draaibeurten eruitzien, dat wordt ook hier random bepaald, maar is in elk geval 1 van de onderstaande drie:

  • Coin Collector - Je ontvangt 15 gratis spins met een x2-multiplier. Met het verzamelen van munten kun je meer draaibeurten en hogere vermenigvuldigers verdienen.
  • Giant Symbols - Krijg 3 gratis spins waar elk van de draaibeurten een megasymbool meedoet.
  • Free Spins Picker - Deze start met 10 Free Spins en een multiplier van x2. De paddenstoelen die je aanklikt bepalen of je meer draaibeurten en/of meer gratis spins krijgt.

Game symbolen, RTP en payout

De kleurrijke wild vervangt alleen de scatter niet in de Leprechaun Song video game. Tegelijkertijd is deze joker ook prijstechnisch gezien het interessantste symbool, met prijzen tot 4.000 euro payout voor een volle lijn.

Het gouden symbool type waarop een pot met goud is afgebeeld, is de scatter. Die kan alleen landen op de rollen 1, 3 en 5.

De RTP van deze online gokkast is 96,46% en de variantie is medium.

Leprechaun Song

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.