Legion X slots

In de Legion X slots staat de Romeinse leger uit de Klassieke Oudheid centraal. Dit legioen, bekend en gevreesd over de hele wereld, is de thuisbasis van enkele van de meest bekwame en goedgetrainde moordenaars uit het verleden.

In deze videoslot ga je als lid van dit leger uit op oorlogspad om de wereld te veroveren.

Je beland in een duistere omgeving, wat lijkt op een grauwe en donkere dag. Je krijgt het gevoel dat er net een oorlog is uitgevochten. Dus volop spanning en spelplezier!

Durf jij het aan? Klik op Play om het spel gratis te spelen. Of speel voor echt geld bij onze casino partner.

Game informatie

De Legion X slots draait op software van Nolimit City games.

Deze videogame heeft een 5 reels met een 2-3-2-3-2 grid. In basis zijn er minimaal 72 paylines. Maar dankzij de xWays en de Infectious xWays Features kunnen 'ways to win' flink oplopen.

De RTP is 96.04%. Je kunt tot wel 31.000x je bet (inzet) winnen als je gelukt hebt! Als je voor geld wilt gokken, kun je dat doen vanaf een minimale inzet van 0,20 euro per spin.

Enkele features van deze slot game staan hieronder beschreven:

Legion X Equestris Spins

Als er 3 Scatters met 2 xWays symbolen tegelijk vallen op de reels, dan wordt deze feature geactiveerd. Je wint dan 10 free spins. En de rollen 1 en 5 krijgen hierbij 4 extra rijen. De xWays blijven op hun plaats staan.

Legion X Fretensis Spins

Wanneer er 3 Scatters en 2 Infectious Wilds tegelijk vallen op de rollen wordt de Fretensis Spins feature geactiveerd. Je wint dan 10 gratis spins en is voor de rest hetzelfde als bij Legion X Equestris. Het verschil is dat de Infectious Wilds nu blijven staan.

Legion X Gemina Spins

Wanneer er 3 Scatters, 1 xWays en 1 Infectious Wild symbool op de rollen vallen, wordt de Gemina Spins geactiveerd. Deze feature werkt hetzelfde als de Legion X Fretensis feature. En je krijgt 10 free spins en daarnaast heb je ook de voordelen van de xWays en de Infectious Wilds.

Legion X Spins

Als er 3 Scatter symbolen op de middelste rollen vallen, dan wordt de Legion X spins geactiveerd. Je wint dan 8 free spins. En de rollen 1 en 5 krijgen tijdens in deze feature een extra rij.

Legion X slots

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.