Jurassic Giants

De populaire Jurassic Giants gokkast, van Pragmatic Play, is een online speelautomaat waarin al eeuwenlang uitgestorven dieren samenkomen. Dit zijn de sabeltandtijger, de mammoet en de Tyrannosaurus Rex. Samen leven ze in de prehistorische jungle, waar ook een vrouwelijke strijder blijkt te wonen.

Op de prachtige achtergrond is een weerspiegeling van een open plek in de jungle gedetailleerd uitgevoerd, waar je allerlei soorten struiken en bomen ziet, waaronder lianen. In het midden is een groot meer gelegen en rechts stroomt een waterval.

Het kleurrijke speelveld bestaat ut 6x4-symbolen en 4.096 Ways to Win. Deze vorm je zowel van links naar rechts als van rechts naar links.

Gokkast Features van Jungle Gorilla

Naast dat de dino en de mammoet stacked aanwezig zijn, heeft de spelmaker nog wat extra's aan Jurassic Giants gokkast toegevoegd. Dit is de Free Spins-feature, die aantrekkelijk verpakt is.

Free Spins feature

Je hebt een flink aantal scatters nodig om de Free Spins feature te activeren, namelijk ten minste 10. Daarvoor krijg je in dit geval 15 gratis draaibeurten. Echter, hoe meer scatters je in 1 keer draait, hoe meer spins je ontvangt. In het meest gunstige geval weet je 20 scatters in beeld te krijgen, waarmee er gelijk 250 kosteloze draaibeurten voor je klaarstaan.

Tijdens de Free Spins wordt elke winst ook nog eens random vermenigvuldigd met x2, x3 of x4.

En draai je tijdens dit bonus spel wederom minimaal 10 scatters, dan win je een re-trigger.

Spel symbolen en RTP

De lava-spuwende vulkaan symbolen fungeert in de Jurassic Giants spel scherm op de rollen 2, 3, 4 en 5 als wild. Hier vervangt het alleen de scatter niet.

De blinkende diamant is de scatter en is standaard in stacked-vorm aanwezig op alle rollen, dus in een grootte van 1x4.

Met een medium - hoge variantie is prijzen winnen niet heel eenvoudig gemaakt. Wel is de RTP netjes, met 96,01%.

Jurassic Giants

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.