Juicy Fruits

De Juicy Fruits machine, van Pragmatic Play, heeft allerlei gesneden, sappige vruchten voor je klaarstaan in een waterkaraf. Dit zijn aardbeien, limoenen, citroenen, frambozen, kiwi's, kersen en sinaasappels. Samen zorgen ze voor een portie verfrissing. Andere standaardsymbolen die je aan kunt treffen in deze klassieke online gokkast, dat zijn de welbekende Liberty Bells en 7's.

De Juicy Fruits gokkast is geen echte klassieker te noemen. Het is namelijk gestoken in een modern jasje. Zo heeft het 5x5-symbolen en wel 50 winlijnen.

Features van Juicy Fruits

De features van deze klassieke online gokkast zijn simpel gebleven, maar tegelijkertijd interessant gemaakt. Het gaat om bijvoorbeeld om wilds die zelfs in enkele vorm een heel scherm kunnen vullen. Ook is er een Free Spins-feature aanwezig.

Mega-wilds

Met de wild in Juicy Fruits gokkast is iets bijzonders aan de hand. Deze kan namelijk naast in reguliere vorm ook in 2x2-, 3x3-, 4x4- of zelfs 5x5-formaat langskomen.

Free Spins

Met 3 scatters in beeld krijg je 6 gratis draaibeurten. Tijdens de hele feature is er een standaard-wild actief, die elke draai van positie verandert. Voor de scatters die je tijdens de Free Spins draait, geldt dat ze worden verzameld. Elke 3e scatter zorgt voor 1-3 extra draaibeurten. Ook krijgt de wild daarmee een upgrade naar een iets groter formaat.

Het winnen van extra spins tijdens de Free Spins is maximaal 4 keer per trigger mogelijk.

Spel symbolen en RTP

De wilds zijn zonder twijfel de belangrijkste symbolen in de Juicy Fruits machine. Niet alleen omdat ze een behoorlijke omvang kunnen aannemen, maar ook omdat ze evenveel waard zijn als het best uitbetalende standaard symbool. Jokers kunnen alleen de plek van de scatters niet innemen.

De scatter (de blauwe diamant) betaalt zelf niets uit. Wel kan het terechtkomen op alle rollen in dit spel.

Juicy Fruits spel heeft een hoofdprijs van 5.000x de inzet. De variantie is daardoor ook hoog. De RTP is een heel nette 96,52%.

Juicy Fruits

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.