Joker Wild Blaster

Joker Wild Blaster
Speel met actie Speel zonder actie

Joker Wild Blaster

De Joker Wild Blaster slot is een klassieke fruitautomaat in een modern jasje.

Deze gokkast is gebaseerd op de oude automaten in de speelhal of de cafetaria, maar beschikt wel over nieuwe en moderne game features. De spel symbolen zijn ouderwets (kersen, sinaasappel, pruimen, bar, zevens etc.) en de game design geeft het retro speelgevoel en de bijbehorende nostalgie.

Je kunt de Joker Wild Blaster gratis spelen om te ervaren of dit jouw favoriete gokkast is.

Of je kunt voor geld gokken middels een iDeal storting bij onze casino partner.

Game info

De Joker Wild Blaster classic slot draait op game software van Stakelogi, partnered by Hurricane.

Deze klassieker heeft 5 rollen (reels) en 3 rijen (row) met 10 vaste (fixed) winlijnen. De RTP is 95.89%. De minimale inzet is 0,05 euro cent per spin.

Met de multipliers is een maximale winst te behalen van 10.931x je inzet! Met de Gamble feature kun je gokken met je gewonnen prijzen. Of je kunt gewoon collecten uiteraard.

Als je ervoor kiest om te gokken, dan moet je de kleur van de kaart voorspellen om je prijs te verdubbelen. Als het je lukt om het symbool van de kaart te raden, dan wordt je prijs verviervoudigd!

De Wild Multiplier feature

De Wild Multiplier feature is een leuke en speciale functie van deze classic slot. De wild symbool van dit spel heeft de vorm van een joker en kan alleen vallen op de middelste 3 reels.

Deze joker symbol is een normale wild. Maar als de joker valt bij een prijs met andere symbolen, dan krijg je de Wild Multiplier feature. In deze feature breiden wilds zich uit over de totale hoogte van de rol en krijg je een multiplier voor elke rol. Deze multiplier is minimaal x1, maar kan oplopen tot een maximum van x10.

Joker Wild Blaster

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.