Joker King

Joker King is een classic online slot van Pragmatic Play, en is tegelijkertijd een moderne fruitautomaat. Dat wil zeggen dat het om een eenvoudig spel gaat en de rollen vooral met vruchten gevuld zijn. In dit geval gaat het om de sinaasappels, perziken en kersen. Deze zijn aangevuld met BAR's, 7's en blauwe sterren.

Deze game heeft een paarskleurig behangetje meegekregen. De rollen zelf zijn goudkleurig vormgegeven, met bovenop een grote gouden kroon. De soundtrack geeft het idee dat er sprake is van een tv-spelshow.

Joker King bevat 6x4 symbolen en heeft 25 vaste winlijnen, die je vormt van links naar rechts.

Slot Features van Joker King

Joker King slot is uitgebreider dan je van een standaard klassieke kast mag verwachten. Het heeft Mystery wilds, scatter-multipliers en een heuse Free Spins-feature.

Mystery Wilds

Elke wild die je draait, zorgt ervoor dat er ook een random en mystery ander uitbetalend symbool in een joker verandert. Hoe meer wilds je gelijktijdig op de rollen krijgt, hoe meer andere symbolen er dus transformeren.

Multipliers feature

Elk scatter-symbool bevat een multiplier, van x2, x3, x5, x10 of x25. Die wordt vermenigvuldigd met de eventuele winst van die spin. Draai je meerdere scatters in beeld, dan worden die multipliers bij elkaar opgeteld.

Free Spins feature

Vanaf 3 scatters op het scherm trigger je de Free Spins-feature. Met 3, 4, 5 of 6 van deze bonussymbolen win je respectievelijk 8, 10, 15 of 20 gratis draaibeurten. Hier zijn ook de bovengenoemde twee features actief.

Ook kan de Free Spins getriggerd worden.

Spel symbolen en RTP

De joker-wild kan alle standaardsymbolen in Joker King vervangen, op de scatter na. De wild is samen met de blauwe ster het best uitbetalende type.

Het scatter-symbool is eenvoudig te herkennen aan het woord 'Scatter' in combinatie met een gouden kroon. Met 3 scatters win je sowieso 1x de inzet.

De max win in Joker King is een fraaie 5.000x de inzet. Wel is daarmee ook de variantie hoog. Het theoretische uitbetalingspercentage (RTP) is ook meer dan prima, met 96,50%.

Joker King

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.