Jade Butterfly

Jade Butterfly is een online casino slot van Pragmatic Play, waarin vooral veel bloemen en vlinders te vinden zijn. De spelmaker heeft hierbij gekozen voor een Oosters tintje, met roze bloesembomen op de achtergrond en lotusbloemen op de rollen.

Het spel speelt zich af op grote hoogte, boven de wolken. Het is echter niet hoog genoeg om nog enkele bergtoppen te kunnen bewonderen. De Jade Butterfly slot beschikt over 5x4 symbolen, waarbij de winlijnen zijn ingewisseld voor Ways to Win, met 1.024 verschillende winmanieren.

Slot Features van Jade Butterfly

Jade Butterfly slot bezit 1 echte feature, als je de optionele Respins wegdenkt. Het gaat hier om de bekende Free Spins.

Respins feature

Zodra je een eerste betaalde inzet hebt geplaatst, kun je daarna eventueel gebruikmaken van de Respin-optie die onder elke rol is aangebracht. Daarmee kun je rollen onafhankelijk van elkaar in beweging brengen, bedoeld om winkansen te vergroten of juist mogelijk betere winlijnen te kunnen vormen.

Wat je hiervoor betaalt, hangt af van hoe interessant het is om een bepaalde reel zelfstandig rond te laten spinnen, maar de prijs daarvan kan flink oplopen.

Free Spins

Draai je ten minste 3 scatters, dan trigger je daarmee de Free Spins-feature, bestaande ut 13 gratis draaibeurten. Hier gebeurt verder niets speciaals, behalve dat er een standaard-multiplier van x3 actief is.

Het is mogelijk om deze feature tot in de oneindigheid te re-triggeren.

Game symbolen en RTP

De groenblauwe vlinder is de wild van Jade Butterfly video game. Deze komt tijdens het basisspel alleen voor op rol 2 en 4. Tijdens Free Spins is dit ook op rol 3. Jokers kunnen elk symbool vervangen, behalve de scatter.

De scatter is het 'Free Spins'-symbool en is zelf ook geld waard. Hiervoor heb je minimaal 2 scatters in beeld nodig. Maximale winst voor een vijftal bedraagt 100x de inzet.

Met een medium variantie is winnen niet extreem lastig gemaakt. Ook de RTP is netjes, met 96,47%.

Jade Butterfly

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.