Infectious 5 slot

In de Infectious 5 xWays slot game staan stoere superhelden centraal. De slot symbolen bestaan dan ook uit verschillende superhelden. De achtergrond heeft industriele graphics. Er zijn namelijk kettingen, kranen en tandwielen te zien in het spelscherm in combinatie met een mooie achtergrondmuziek.

Het krachtige xWays mechanisme, waarbij identieke symbolen uitklappen over de rollen, maakt het geheel nog spannender.

Trek je siliconenpak aan, steek die vuurwerper aan en sluit je aan bij de jongens - en het meisje - en let the game begin!

Je kunt dit spel gratis spelen om het uit te proberen. Wil je meer spanning? Dan kun je uiteraard ook voor geld gokken bij onze casino partner middels een iDeal storting. Te spelen op zowel desktop als mobiel.

Game informatie

De Infectious 5 xWays slot game draait op software van Nolimit City games.

Deze videoslot heeft 5 reels en 4 rows. Met het xWays feature kunnen de rollen nog meer opgehoogd worden, waardoor je tot maximaal 110.592 ways to win hebt uiteindelijk.

De max payout is 55,555 je bet. De RTP is 96.02%. Als je voor echt geld wilt gokken, kun je dat doen met een minimale inzet van 0,20 euro per spin.

Infectious xWays feature

Wanneer er 1 van de xWays symbolen op de rollen vallen, dan verandert die in een willekeurig ander symbool. Daarna verschijnen er 2 of 3 overeenkomstige symbolen op de plek van het xWays symbool en wordt de hoogte van de rol met 1 verhoogd.

Wanneer een xWays symbool tegelijk met de Wild symbool valt, dan wordt de Infectious xWays feature geactiveerd. Dan worden alle xWays symbolen gesplitst, en 'infecteren' die ook alle andere gelijke symbolen.

Free spins

Als er 3 of 4 scatters vallen op de rollen heb je de keuze uit onderstaande varianten:

  • Lock 'n Load: je ontvangt 7 of 8 infectious spins.
  • Toxic Hazard: je ontvangt 9 of 10 infectious spins.

Wanneer er 5 scatter symbolen vallen op de rollen dan wordt de Mayham modus geactiveerd. Zie hieronder de 2 varianten:

  • Lock 'n Load Mayham: je wint 10 infectious spins, en alle infectious symbols transformeren in een gouden infectious 5.
  • Toxic Hazard Mayham: je wint 12 infectious spins, en alle infectious symbols transformeren in een gouden infectious 5.

Infectious 5 slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.